Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Nadia Comaneci va ajunge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnasta a transmis si un mesaj pe twitter. Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona, a scris. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

Cu cine va juca Simona Halep in finala de la Roland Garros: liderul mondial conduce cu 5-2 la meciuri directe

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Halep o va intalni in ultimul act de la Roland Garros pe Sloane Stephens, campioana US Open 2017.

Cand va juca Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

Simona Halep e in finala la ROLAND GARROS! Sportiva ramane numarul unu mondial (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in finala la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, favorita numarul 3 a turneului, cu scorul 6-1, 6-4. Pentru sportiva din Romania va fia treia finala de la.

Simona Halep e in finala la Roland Garros: Am avut mare incredere dupa primul set

Simona Halep-Garbine Muguruza LIVE TEXT la Roland Garros Cu cateva ore inainte de semifinala de la Roland Garros intre Simona Halep-Garbine Muguruza, o legenda a tenisului, Mats Wilander, crede ca spaniola va.

SIMONA HALEP e in finala la ROLAND GARROS. Victorie fabuloasa obtinuta de romanca

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera. Adversara: Sloane Stephens

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )