Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nadia Comaneci, veste uriasa! Nimeni nu se mai astepta la asta, la 58 de ani

Playtech Playtech,
Nadia Comaneci, veste uriasa! Nimeni nu se mai astepta la asta, la 58 de ani

Nadia Comaneci personaj de film. Netflix a lansat de curand un film in care cea mai mare gimnasta a tuturor timpurilor isi joaca propriul rol. Iar cele mai multe scene s-au tras la Academia de Gimnastica a sotului Nadiei, Bart Conner. Fall Out 2 un film cu si despre campioni Filmul Fall Out 2 se . continuă pe Playtech

Veste incredibila despre Meghan Markle si Tom Cruise. Nimeni nu se mai astepta la asta

Mai multe portaluri dedicate show-biz-ului american spun ca Tom Cruise incearca s-o readuca pe Meghan Markle inapoi in industria filmului. Stirile sunt imbracate intr-o aura de mister, unele stiri sunt confirmate, altele nu, dar ce e clar e clar: dupa renuntarea la indatoririle princiare, Megan are tot dreptul sa-si repare cariera de actrita. Meghan ar .

Nadia Comaneci, reactie dupa amanarea Jocurilor Olimpice

Nadia Comaneci a reactionat dupa anuntul amanarii Jocurilor Olimpice.

Veste uriasa pentru romanii cu centrale termice. Ce se intampla de la 1 iulie

Veste pentru romanii cu centrale termice. in perspectiva liberalizarii pietei gazelor de la 1 iulie 2020, se anunta si alte modificari pentru toti consumatorii. Veste pentru romanii cu centrale termice. Ce se intampla de la 1 iulie Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, pentru Agerpres, ca pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti .

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este .

Raiffeisen, veste uriasa pentru mii de romani. Ce clienti sunt vizati de decizie

Decizie foarte importanta luata de Raiffeisen Leasing. Aceasta banca a hotarat sa vina in sprijinul clientilor afectati de pandemia Covid-19 si le ofera acestora posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata capitalului. Raiffeisen: clientii sa faca apel la semnatura electronica De asemenea, banca ia in consideratie .

Austria, masura fara precedent. Nu s-a mai intamplat asta de la al Doilea Razboi Mondial

Tara a luat masuri drastice de limitare a infectiei cu noul virus. Astfel incat se va folosi de mai multe resurse pentru a putea face fata la aceasta perioada. Austria, masura fara precedent in Austria, rezervistii vor fi mobilizati pentru limitarea epidemiei cu noul virus. Acestia vor ajuta si ei la oprirea pandemiei. Ultima data .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )