Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nadine revine pe TV dupa patru ani. Ce emsiune va prezenta la TVR 1

Adevărul Adevărul,
Nadine revine pe TV dupa patru ani. Ce emsiune va prezenta la TVR 1

Nadine revine pe TV, dupa o absenta de patru ani si va prezenta, la TVR 1, o emisiune de divertisment care se va numi Nadine, dupa prenumele prezentatoarei. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Daca ar avea un mandat de patru ani, PNL poate sa faca Romania normala

Prim-vicepresedintele PNL; Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Timisoara ca romanii au mari asteptari de la guvernul liberal care va veni, iar liberalii nu-si permit niciun fel de derapaj si scapare. Turcan a aprecizat ca, daca ar avea un mandat de patru ani, PNL ar putea sa faca Romania normala, dar la un mandat de un an de zile, PNL trebuie sa spuna romanilor ce vor gasi la guvernare. S-ar putea nu doar ca vistieria sa fie goala, ci sa fi furat si vistieria, a spus Turcan.

VIDEO Cehia - Anglia 2-1 Anglia, primul esec in preliminarii dupa 10 ani si o zi

Echipa natioala de fotbal a Angliei a pierdut meciul cu Cehia, de la Praga, joi seara, scor 1-2, in grupa A a preliminariilor pentru EURO 2020. A fost primul esec dupa 10 ani si o zi suferit de englezi in calificari.

Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! A tinut sa SE AFLE de la ea

Silvia Chifiriuc si Petre Roman sunt casatoritide 10 ani! impreuna au un baietel. Silvia a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste.

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )