Libnet.ro
UNICEF

09:00

Naistul Constantin Moscovici si alte doua persoane din regiunea transnistreana au fost declarate persoane non-grata in Azerbaidjan

Adevărul Adevărul,
Naistul Constantin Moscovici si alte doua persoane din regiunea transnistreana au fost declarate persoane non-grata in Azerbaidjan

Trei moldoveni au fost declarati persona non-grata in Azerbaidjan. Anuntul a fost facut de Ministerul azer de Externe, care a publicat olista in care sunt inclusi peste 300 de oameni. continuă pe Adevărul

Accident rutier in judetul Constanta: un ofiter SRI a murit, alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite in urma unui accident produs, sambata dimineata, pe DN 2 A, in judetul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit.

Un ofiter SRI a murit intr-un accident rutier: Alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI a murit, sambata, in urma unui accident rutier petrecut in Constanta, alte doua persoane fiind ranite, potrivit B1 TV. Angajatul SRI se afla la volanul uneia dintre masinile implicate in.

Un ofiter SRI a murit dupa ce a intrat pe contrasens. Doua persoane sunt ranite

Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata la iesirea din Constanta spre localitatea Ovidiu. Din primele informatii se pare ca ofiterul ar fi intrat pe contrasens si a lovit puternic un autoturism care se deplasa regulamentar.

Ofiter SRI mort in accident rutier. A intrat pe contrasens, lovind o masina care circula regulamentar. Doua persoane sunt ranite

Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata la iesirea din Constanta spre Ovidiu. Ofiterul a intrat pe contrasens si a lovit puternic un autoturism care se deplasa regulamentar.

FOTO Ofiter SRI mort in accident rutier. A intrat pe contrasens, lovind o masina care circula regulamentar. Doua persoane sunt ranite

Un ofiter SRI a murit si alte doua persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata la iesirea din Constanta spre Ovidiu. Ofiterul a intrat pe contrasens si a lovit puternic un autoturism care se deplasa regulamentar.

Scandal cu sabii si topoare intre doua clanuri de romi din Timisoara: Doua persoane au fost ranite

Scandal cu sabii si topoare intre doua clanuri de romi din Timisoara. in urma bataii, doua persoane au fost duse la spital cu rani grave, iar agresorii au ajuns in fata politistilor. Pentru a calma spir.

ACCIDENT pe DN11. Doua persoane si-au pierdut viata.

Doua persoane si-au pierdut viata, joi dimineata, pe DN11, la iesirea din localitatea Lunga spre Onesti judetul Covasna), dupa ce masina 523;n care se aflau a intrat 523;ntr-un tir. Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN11 se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, in zona respectiva. De semenea, mai spun politistii, se semnaleaza valori crescute de trafic pe tronsonul Bucuresti Otopeni al DN1. Joi, intre orele 09. 00 si .

ACCIDENT grav pe DN11. Doua persoane si-au pierdut viata.

Doua persoane si-au pierdut viata, joi dimineata, pe DN11, la iesirea din localitatea Lunga spre Onesti judetul Covasna), dupa ce masina 523;n care se aflau a intrat 523;ntr-un tir. Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN11 se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, in zona respectiva. De semenea, mai spun poltistii, se semnaleaza valori crescute de trafic pe tronsonul Bucuresti Otopeni al DN1. Joi, intre orele 09. 00 si .

200 de persoane din Siria, luate ostatice de grupuri afiliate la al-Qaida

200 de persoane din Siria au fost luate ostatice de catre grupuri islamiste afiliate retelei teroriste al-Qaida, in urma unor confruntari care au avut loc in vestul tarii, potrivit Mediafax. Combatantii.

Doua grupuri de romi s-au batut in Timisoara: Doua persoane au ajuns la spital

Un scandal a izbucnit, joi seara, la Timisoara, intre doua grupuri de rromi, doua persoane ajungand la Spitalul Judetean din municipiu, pentru ingrijiri medicale, in timp ce alte doua au fost conduse la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )