Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nancy Pelosi: Trump cel dezechilibrat, labil si periculos trebuie sa fie judecat

Hotnews Hotnews,
 Nancy Pelosi: Trump cel dezechilibrat, labil si periculos trebuie sa fie judecat

Presedinta Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu Donald Trump pentru rolul sau in evenimentele de miercuri de la Capitoliu. continuă pe Hotnews

NANCY PELOSI: Trump cel dezechilibrat, labil si periculos trebuie sa fie judecat

Presedinta Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu Donald Trump pentru rolul sau in evenimentele de miercuri de la Capitoliu, transmite sambata dpa si Agerpres.

Nancy Pelosi se teme ca Trump ar putea cere lansarea unui atac nuclear

Nancy Pelosi, lidera Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, a declarat ca a solicitat sa discute cu seful Statului Major american, Mark Milley, despre temerile sale cu privire la starea mentala a lui Trump si cu privire la posibilitatea ca acesta sa lanseze un atac nuclear sau sa initieze un razboi in ultimele sale zile la Casa Alba, relateaza CNN.

Nancy Pelosi a cerut inlaturarea imediata din functie a lui Trump

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut, joi, inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25 din Constitutia Statelor Unite, la o zi dupa ce sustinatorii acestuia au patruns cu forta in Capitoliu, intr-un asalt impotriva democratiei americane.

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut, joi, inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25 din Constitutia Statelor Unite. Se cere.

Nancy Pelosi cere inlaturarea imediata din functie a lui Trump

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut, joi, inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25 din Constitutia Statelor Unite, la o zi dupa ce sustinatorii acestuia au patruns cu forta in Capitoliu, intr-un asalt impotriva democratiei americane, transmite Reuters.

Nancy Pelosi ii cere lui Pence sa sa il demita pe Trump: Demiterea sa este o urgenta de maxima importanta

Presedintele democrat al Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a declarat joi ca scoaterea de la putere a lui Donald Trump este o urgenta de maxima importanta, acuzandu-l pe el si pe sustinatorii sai de participarea la o tentativa de lovitura de stat , relateaza AFP.

Imagini cu haosul de la Capitoliu. FBI ii cauta pe intrusi: Ce spune barbatul care s-a fotografiat cu picioarele pe biroul lui Nancy Pelosi FOTO VIDEO

Autoritatile americane ii cauta pe responsabilii de violentele de miercuri de la Washington. La cateva ore dupa invadarea Capitoliului de catre manifestanti pro-Trump, toate degetele acuzatoare sunt indreptate catre presedintele in exercitiu, care a instigat la nerecunoasterea rezultatului votului din alegerile prezidentiale din 3 noiembrie. FBI a deschis anchete si a facut apel la martori.

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )