Libnet.ro
UNICEF

12:16

Naomi Campbell, din nou pe catwalk la 47 de ani VIDEO

ADPM ADPM,
Naomi Campbell, din nou pe catwalk la 47 de ani VIDEO

Naomi Campbell a revenit pe podiumul de moda, dupa sase ani de pauza. Iata cum arata la 47 de ani prezentand pentru Azzedine Alaia. continuă pe ADPM

Mihaela Tatu, din nou indragostita: Iubirea te schimba

Dragostea ii zambeste din nou Mihaelei Tatu. Vedeta TV a vorbit despre noul sau iubit, care pare sa-i fi readus pofta de viata. Da. Am pe cineva. El este motivul pentru care arat asa.

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la comisia de ancheta. Sefa DNA risca sa fie reclamata la Parchet

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a fost din nou chemata la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Este a treia oara cand Kovesi este chemata la comisie. Daca nici de aceasta data nu va.

Barbie de Romania a ratat din nou BAC-ul

Barbie de Romania a ratat din nou BAC-ul. Sabrina Fabian s-a prezentat si la sesiunea din 2017, insa a avut ghinion. Tanara mai avea nevoie doar de 7 sutimi la media generala , pentru.

Veste trista in lumea artistica! Tobosarul lui Prince a murit la 43 de ani (VIDEO)

Doliu in lumea artistica! John Blackwell Jr. , un tobosar cunoscut mai ales pentru munca sa cu Prince, s-a stins din viata la varsta de 43 de ani. Anuntul ca acesta ne-a parasit a fost facut.

impacarea SECOLULUI in lumea muzicala. Cei doi artisti sunt, din nou, impreuna (FOTO)

Mirabela Dauer si Raoul s-au impacat. Cei doi se certasera in 2014, atunci cand au inceput sa cante separat. in cele din urma, cei doi artisti s-au impacat, iar.

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 o invita din nou pe Kovesi

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o va invita din nou pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa vina luni la audiere, iar in cazul in care va refuza si de aceasta data ar putea fi facute plangeri la Ministerul Justitiei si la parchet, potrivit unor surse din presa.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, chemata din nou sa dea explicatii in Comisia care ancheteaza alegerile din 2009. Sefa Comisiei ameninta cu plangere

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este invitata, luni, la audieri in Comisia parlamentara care ancheteza alegerile prezidentiale din 2009.

UPDATE Kovesi, invitata luni din nou la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Daca nu participa s-ar putea face plangeri la Ministerul Justitiei sau la parchet

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi este invitata luni la audieri la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, pentru a treia oara. Invitatia vine dupa ce la finalul lunii iunie Curtea Constitutionala a decis ca persoanele invitate in fata comisiilor parlamentare si care conduc institutii sau autoritati care nu se afla sub control parlamentar au obligatia sa ia parte la lucrarile comisiei, in considerarea principiului colaborarii loiale intre institutiile/ autoritatile statului.

Audierea lui Sebastian Ghita programata joi la Tribunalul Prahova, amanata din nou

Audierea prin videoconferinta a fostului deputat Sebastian Ghita, programata joi la Tribunalul Prahova in dosarul Hidro Prahova a fost amanata, din cauza imposibilitatii comunicate de instanta din Serbia a anuntat Tribunalul Prahova.

Liviu Dragnea face din nou o vizita in Israel, a doua in acest an

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea va efectua saptamana viitoare, in perioada 11-13 iulie, o vizita in Israel, la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein. Este o vizita care vine in continuarea celei din martie, care a avut loc tot la invitatia lui Edelstein.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )