Libnet.ro
UNICEF

05:45

Naomi Campbell, reactie neasteptata in timpul unui interviu.

România Liberă România Liberă,
Naomi Campbell, reactie neasteptata in timpul unui interviu.

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a intrerupt brusc un interviu si a dat-o afara din sala pe jurnalista, in momentul in care i-a fost adresata o intrebare despre viata personala, relateaza contactmusic. com. Naomi Campbell acorda unei jurnaliste de la Radio Times un interviu de promovare a emisiunii sale The Face, un reality-show inspirat din lumea modei. In momentul in care jurnalista i-a adresat modelului o intrebare despre fostul iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin, Naomi Campbell a . continuă pe România Liberă

Naomi Campbell a intrerupt un interviu si a dat afara o jurnalista care i-a adresat o intrebare personala

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a intrerupt brusc un interviu si a dat-o afara din sala pe o jurnalista care i-a adresat o intrebare personala. Modelul acorda acel interviu unei jurnaliste de la Radio Times.

Naomi Campbell a intrerupt brusc un interviu si a dat afara din sala o jurnalista

Top-modelul britanic Naomi Campbell, renumita pentru temperamentul ei patimas, a intrerupt brusc un interviu si a dat-o afara din sala pe o jurnalista care i-a adresat o intrebare personala.

Accident spectaculos in timpul unui raliu din Olanda

Un accident spectaculos dar, din fericire, fara consecinte grave s-a produs in timpul unui raliu din Olanda. in timp ce rula cu 100 de kilometri la ora, soferul nu a reusit sa franeze la timp iar masina s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )