Libnet.ro
UNICEF

21:15

NASA amana pentru a treia oara lansarea rover-ului Perseverance catre Marte

Hotnews Hotnews,
 NASA amana pentru a treia oara lansarea rover-ului Perseverance catre Marte

NASA a anuntat ca amana din nou lansarea rover-ului Perseverance pentru 30 iulie, din cauza unor probleme tehnice. Este a treia amanare, iar daca nu se va reusi anul acesta, abia in 2022 va mai fi posibila lansarea. Rover-ul va cauta semne care sa arate daca a existat vreodata viata pe Marte si va purta si o drona-elicopter care va zbura in atmosfera martiana. continuă pe Hotnews

Senat: Ministrul Citu - invitat pentru a treia oara la audieri, in Comisiile economica si de buget

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, pentru a treia oara, la audieri, de catre Comisiile economica si de buget din Senat, potrivit Agerpres. Tema audierii vizeaza derularea Programului IMM Invest Romania, strategia de administrare a datoriei publice, programul de convergenta 2020, perspectiva negativa generata de scaderea veniturilor bugetare ca urmare a contractiei economice din ultimele luni, aplicarea prevederilor art. 48 din Legea nr. 52020 a bugetului de stat pe anul 2020.

Florin Citu, audiat pentru a treia oara in Comisiile economica si de buget din Senat. Ce i se reproseaza

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, pentru a treia oara, la audieri, de catre Comisiile economica si de buget din Senat, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )