Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nasser al-Attiyah a cstigat Raliul Dakar pentru a treia oara

Hotnews Hotnews,
 Nasser al-Attiyah a cstigat Raliul Dakar pentru a treia oara

Pilotul qatariot Nasser al-Attiyah Toyota) a castigat Raliul Dakar la clasa auto, joi, la Lima, el mai impunandu-se in aceasta competitie in 2011 si 2015. Lider la general inca din prima zi, al-Attiyah s-a impus in fata spaniolului Nani Roma Mini) si a francezului Sebastien Loeb Peugeot). continuă pe Hotnews

Raliul Dakar 2019: A treia victorie de etapa pentru Sebastien Loeb la clasa auto

Pilotul francez Sebastien Loeb Peugeot) a obtinut duminica a treia sa victorie de etapa in Raliul Dakar 2019 si a urcat pe pozitia a doua in clasamentul general la auto, dominat in continuare de qatarianul Qatari Nasser al-Attiyah Toyota).

Raliul Dakar 2019: Nasser Al-Attiyah cstiga penultima etapa si se ndreapta catre victoria finala la clasa auto/ Stephane Peterhansel a abandonat

Pilotul qatarian Nasser Al-Attiyah Toyota), liderul clasamentului general, a castigat miercuri cea de-a noua etapa penultima) a Raliului Dakar 2019, desfasurata in circuit la Pisco, si se indreapta catre a treia sa victorie in aceasta competitie.

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes a abandonat: Voi reveni anul viitor mult mai puternic si mai motivat

Motociclistul Emanuel Gyenes a abandonat, marti, in etapa a opta a Raliului Dakar, dupa ce in urma unei cazaturi a avut probleme la bratul drept, astfel ca a avut mari dificultati in a tine mana pe ghidon.

Raliul Dakar 2019: Emanuel Gyenes, locul 51 n etapa a saptea

Romanul Emanuel Gyenes a ocupat locul 51 la clasa moto, luni, in etapa a saptea a Raliului Dakar 2018, competitie care se desfasoara in Peru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )