Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nastassja Kinski vine in Romania, la TIFF 2015

Antena3 Antena3,
Nastassja Kinski vine in Romania, la TIFF 2015

Actrita Nastassja Kinski, una dintre frumusetile marelui ecran, vine pentru prima data in Romania, in iunie, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Actrita, model si sex simbol. continuă pe Antena3

TIFF 2015: Actrita Nastassja Kinski va primi Premiul special pentru contributia adusa cinematografiei

Actrita Nastassja Kinski, una dintre frumusetile marelui ecran, vine pentru prima data in Romania, in iunie, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Actrita, model si sex simbol al anilor 70-80, Nastassja Kinski a jucat in peste 60 de filme si a colaborat cu regizori precum Wim Wenders, Roman Polanski, Francis Ford Coppola sau David Lynch.

Nastassja Kinski, special guest star la TIFF

Actrita Nastassja Kinski, sex simbol al marelui ecran, vine pentru prima data in Romania ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Actrita iconica a anilor 70, Nastassja Kinski a jucat in peste 60 de filme si a colaborat cu cei mai mari regizori ai lumii.

Mesajul TIFF 2015 pentru generatia gadget-urilor: Hei, ne uitam si noi la filmul ala de pe ecran? Sau stam sa dam check-in pe Facebook?

Pentru al doilea an consecutiv, spotul TIFF a fost creat de doi artisti romano-britanici, Anton Groves si Damian Groves. Spotul TIFF 2015 arata simbolic cat de obsedata este tanara generatie de tehnologie.

Umbre drame intunecate, parodii SF si filme-soc la TIFF 2015

Razbunari, drame psihologice, parodii SF si abordari neasteptate ale horror-ului, thriller-ului, western-ului sau filmului politist se regasesc si anul acesta in cele mai intunecate sectiuni la TIFF: Umbre / Shadows si Fara limita / No Limit.

Top 5 videoclipuri pentru YouTube Romania in 2015 Muzica i-a atras pe romani

YouTube a facut public faptul ca doar 5 videoclipuri urcate de pe teritoriul Romaniei de la inceputul anului au trecut peste 10 milioane de vizualizari. YouTube Romania a dat publicitatii un clasament cu cele mai vizualizate videoclipuri urcate pe site de pe teritoriul Romaniei. Cum era si de asteptat, este vorba de cinci piese, fiind [] Top 5 videoclipuri pentru YouTube Romania in 2015 Muzica i-a atras pe romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )