Libnet.ro
UNICEF

07:00

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Playtech Playtech,
Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se . continuă pe Playtech

Cati bani face Costi Ionita din muzica. Sumele sunt colosale pentru vedeta de la Survivor Romania

Costi Ionita este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani. Acest lucru se petrece atat in tara cat si peste hotare, datorita colaborarilor pe care le-a avut. Toate aceste colaborari din muzica i-au adus foarte multi bani cantaretului si compozitorului Costi Ionita. Cati bani a ajuns sa castige Costi Ionita din muzica Costi nu este .

Va rezista optimismul pietelor in fata celor mai mari presiuni inflationiste din ultimii 50 de ani?

Programul de stimulare economica anuntat de noua administratie de la Washington, care ar trebui sa compenseze cumva efectele blocarii activitatii economice, a impulsionat semnificativ asteptarile inflationiste de peste Ocean, in conditiile in care presiunile asupra preturilor de la nivelul producatorilor erau deja foarte ridicate.

Comisia Europeana propune masuri de siguranta suplimentare pentru calatoriile din afara UE

Comisia Europeana a propus astazi garantii si cerinte suplimentare pentru calatorii internationali in UE. Potrivit Comisiei, noile variante ale coronavirusului si situatia volatila a sanatatii la nivel mondial necesita actiuni suplimentare pentru a se asigura ca orice calatorie in UE are loc in siguranta.

Glory i-a gasit adversar lui Rico Verhoeven pentru gala din 30 ianuarie

Organizatorii galei Glory 77 de la Amsterdam, in 30 ianuarie, au anuntat cine va urca in ring pentru a-l infrunta pe Rico Verhoeven, detinatorul centurii la categoria grea.

VIDEO Eibar vs Atletico Madrid 1-2 Luis Suarez, decisiv pentru liderul din La Liga

Atletico Madrid s-a impus, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Eibar, intr-un meci din etapa a 19-a din La Liga, in care a revenit de la 0-1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )