Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nathalie Loiseau renunta la candidatura pentru sefia grupului Renew Europe Europarlamentar francez: Dacian Ciolos ar trebui sa joace un rol important

Hotnews Hotnews,
 Nathalie Loiseau renunta la candidatura pentru sefia grupului Renew Europe Europarlamentar francez: Dacian Ciolos ar trebui sa joace un rol important

Nathalie Loiseau, lidera eurodeputatilor de pe lista pro-Macron, renunta la candidatura pentru sefia grupului politic ce reuneste fortele centriste din Parlamentul European, scrie AFP, care citeaza anturajul acesteia. in urma acestui anunt, europarlamentarul Jean Arthuis a salutat decizia si a scris pe Twitter ca Dacian Ciolos ar trebui sa joace un rol important in sefia viitorului grup din PE. continuă pe Hotnews

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Viorica Dancila si-a anuntat candidatura pentru sefia partidului

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat dupa aproximativ patru ore de discutii. Printre principalele decizii se numara organizarea unui Congres pe 29 iunie, iar candidatura pentru functia de presedinte al partidului.

Dacian Ciolos intentioneaza sa candideze la presedintia grupului Renew Europe (surse)

Dacian Ciolos intentioneaza sa candideze pentru presedintia grupului Renew Europe, al treilea din Parlamentul European si din care vor face parte ALDE-Europa, formatiunea lui Emmanuel Macron in miscare si USR-PLUS, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor.

Kovesi nu renunta la candidatura pentru functia de procuror-sef european

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european.

Se ascute lupta in PSD pentru sefia partidului. Liderii social-democrati se intalnesc de urgenta in sedinta Biroului Permanent National

Se ascute lupta in Patidul Social Democrat pentru sefia partidului. in pregatirea congresului extraordinar din 29 iunie, luni social-democratii se intrunesc in sedinta Biroului Permanent.

TEODOROVICI, DESPRE O EVENTUALA CANDIDATURA LA SEFIA PSD: Eu iau in calcul absolut orice

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, intrebat despre o eventuala candidatura la sefia PSD, ca ia in calcul absolut orice.

Eugen Teodorovici, despre o eventuala candidatura la sefia PSD: Eu iau in calcul absolut orice

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat marti, intrebat despre o eventuala candidatura la sefia PSD, ca ia in calcul absolut orice. Stati un pic, ca discutiile sunt in curs. Eu iau in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )