Libnet.ro
UNICEF

14:00

Zi nationala de doliu pe 23 iunie in Bulgaria, pentru victimele inundatiilor din Varna

B1 B1,
Zi nationala de doliu pe 23 iunie in Bulgaria, pentru victimele inundatiilor din Varna

Consiliul de Ministri din Bulgaria a declarat zi nationala de doliu data de 23 iunie, in memoria victimelor inundatiilor din orasul Varna de la Marea Neagra, relateaza Novinite. com. Guvernul bulgar a. continuă pe B1

Zi nationala de doliu pe 23 iunie in Bulgaria, pentru victimele inundatiilor din Varna

- Consiliul de Ministri din Bulgaria a declarat zi nationala de doliu data de 23 iunie, in memoria victimelor inundatiilor din orasul Varna de la Marea Neagra, relateaza site-ul Novinite. com.

Dupa inundatiile fara precedent din Varna, 23 iunie va fi zi de doliu national in Bulgaria

Consiliul de Ministri de la Sofia a declarat ziua de 23 iunie ca fiind una de doliu national, in memoria victimelor decedate recent in Varna. Guvernul bulgar si-a exprimat regretele sincere si a transmis condoleant.

UPDATE Academia Catavencu isi suspenda activitatea editoriala. Redactia: Numarul din 23 iunie nu va mai aparea. Redactorii spun ca au fost amenintati cu politia. Administratorul: Editia de luni va aparea pe piata

Academia Catavencu, publicatie ce apartine trustului Medien Holding, isi suspenda activitatea editoriala, anunta, joi, redactia intr-un comunicat de presa. Motivele: salariile intarzie mult prea mult, tirajul a fost redus nejustificat, iar administratia trustului de presa vrea sa amestece treburile legate de publicitate cu cele jurnalistice. Contactat de HotNews. ro, redactorul-sef Dan Mazilu a spus ca oamenii nu si-au dat demisia, au in continuare contracte valabile, dar nu pot sa lucreze in conditiile actuale. UPDATE 1 Redactia Academia Catavencu a revenit joi dupa-amiaza cu un anunt: redactorii publicatiei, amenintati cu politia. UPDATE 2 Administratorul Adrian Rus: Numarul din 23 iunie va aparea. AC isi continua aparitia atat in print, cat si in online.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )