Libnet.ro
UNICEF

23:15

NATO avertizeaza: Suplimentarea capacitatilor nucleare ale Rusiei poate avea consecinte periculoase

Antena3 Antena3,
NATO avertizeaza: Suplimentarea capacitatilor nucleare ale Rusiei poate avea consecinte periculoase

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, avertizeaza ca decizia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de suplimentare a capacitatilor nucleare este un gest provocator, care poate avea. continuă pe Antena3

NATO: Decizia Rusiei de suplimentare a capacitatilor nucleare poate avea consecinte periculoase

Decizia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de suplimentare a capacitatilor nucleare este un gest provocator care poate avea consecinte destabilizatoare si periculoase, avertizeaza secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

NATO, atac la adresa Moscovei: Decizia de suplimentare a capacitatilor nucleare poate avea consecinte periculoase

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat, marti, ca decizia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de suplimentare a capacitatilor nucleare este un gest provocator, care poate avea consecinte destabilizatoare si periculoase.

Rusia critica suplimentarea capacitatilor NATO, inclusiv in Romania, cerand evitarea unei confruntari militare

Ministerul rus de Externe critica planul NATO de a instala echipamente militare suplimentare in state est-europene, inclusiv in Romania, exprimand speranta ca ratiunea va prevala pentru a nu se ajunge la o confruntare militara cu consecinte grave. Referitor la informatiile privind suplimentarea capacitatilor militare in tari est-europene precum Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Polonia si Ungaria, putem spune ca ni se confirma ca Statele Unite si aliatii lor par sa submineze principalele prevederi ale Tratatului fondator Rusia-NATO din anul 1997, precizeaza Ministerul rus de Externe.

Rusia critica suplimentarea capacitatilor NATO, cerand evitarea unei confruntari militare

Ministerul rus de Externe critica planul NATO de a instala echipamente militare suplimentare in state est-europene, inclusiv in Romania, exprimand speranta ca ratiunea va prevala pentru a nu se ajunge la o confruntare militara cu consecinte grave, potrivit surselor din presa.

Rusia critica suplimentarea capacitatilor NATO in state est-europene

Ministerul rus de Externe a criticat, luni, planul NATO de a instala echipamente militare suplimentare in state est-europene, inclusiv in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )