Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO raspunde Moscovei: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Antena3 Antena3,
NATO raspunde Moscovei: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori. continuă pe Antena3

NATO respinge acuzatiile Moscovei: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori rachete intercontinentale ruse.

NATO, replica pentru Moscova: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori rachete intercontinentale ruse, relateaza Mediafax.

Marko Attila: Justitia din Romania, un instrument de blocare a retrocedarilor

Justitia din Romania este un instrument de blocare a retrocedarilor, a declarat fostul deputat Marko Attila intr-un interviu pentru un post de radio ungar, prilej cu care a asubliniat ca nu vrea sa se intoarca in Romania, unde a fost condamnat pe nedrept, relateaza Mediafax.

Societatea Academica din Romania a lansat o harta interactiva a coruptiei

Societatea Academica din Romania si Romaniacurata. ro au lansat miercuri o harta interactiva unde persoanele interesate pot vedea pe judete numarul de condamnari definitive in perioada 2010-2014 pornind de la cazurile instrumentate de procurorii DNA. Astfel, punad cursorul pe judetul dorit se poate vedea numarul de condamnari, durata medie a proceselor, cate sentinte sunt cu suspendare, cate cu executare, cat la suta dintre procese au implicat fraude pe fonduri europene si care este indicele de coruptie al fiecarui judet, adica numarul de condamnari la 10. 000 de locuitori.

TOPUL celor mai furate masini din Romania. Vezi care a fost marca preferata a hotilor

Hotii de masini din Romania prefera Daciile. Anul trecut, cea mai furata marca de automobile a fost cea autohtona, arata statisticile Politiei Romane. in 2014, au fost furate aproape 1. 600 de autoturisme.

Comisia Europeana verifica situatia constructiei de autostrazi din Romania

Comisia Europeana verifica situatia constructiei de autostrazi din Romania. Comisarul european pentru politici regionale vine in Romania pentru a inspecta santierele autostrazii Sebes-Turda. Corina Cretu.

Dacia a lansat pe piata din Romania modelele Lodgy Stepway si Dokker Stepway (FOTO)

Dupa ce modele Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway au fost prezentate in premiera la Salonul Auto de la Paris, compania a lansat versiunile si pe piata din Romania, modelele putand fi comandate de cei int.

Importurile SUA de porumb din Romania au crescut de peste 20 de ori. Americanii produc aproape numai culturi modificate genetic sau tratate cu produse chimice

Cererea in crestere pentru produse organice si dependenta aproape totala a fermierilor din SUA de porumbul si soia modificata genetic a dus la o explozie a importurilor americane din tari unde cea mai mare parte a culturilor nu recurg la bioinginerie, scrie bloomberg. com. Importurile precum cele de porumb din Romania sau de soia din India sunt in crestere exponentiala, arata o analiza a comertului exterior al SUA facuta de o asociatie a producatorilor de alimente organice si de universitatea Pennsylvania State.

BlaBlaCar intra pe piata din Romania prin preluarea AutoHop

Liderul pietei europene de ridesharing BlaBlaCar a cumparat start-up-ul AutoHop, prezent si pe piata din Romania, precum si principalul competitor din Europa, pentru a-si extinde operatiunile si a-si consolida pozitia pe piata din Franta, relateaza.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )