Libnet.ro
UNICEF

23:00

Natura e cea mai buna farmacie. Leacurile traditionale fac minuni

Antena3 Antena3,
Natura e cea mai buna farmacie. Leacurile traditionale fac minuni

Influentele pe care le are o cultura asupra unui loc se vad multa vreme dupa ce oamenii au plecat de acolo! Si poate cel mai elocvent exemplu este cel al sasilor. Sasii au lasat in urma lor leacurile. continuă pe Antena3

O romanca, cea mai buna actrita la un festival international de film

Victoria Cocias a fost desemnata cea mai buna actrita de juriul Festivalului de Film Love is Folly de la Varna, care a avut loc intre 21 si 28 august.

Cea mai simpla si cea mai buna reteta de ciorba de burta

Ciorba a ajuns pe masa romanilor dintr-un capriciu istoric, fiind fiarta, mai intai, in ceaunele si cazanele trupelor de spahii ale Imperiului Otoman, scrie ziarulring. ro. Era atat de strans legata de imaginea.

Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme

Cei de la Mercedes planuiesc sa-i lase cu gura cascata pe toti cei prezenti la salonul auto de la Frankfurt cu superbul S-Class Cabriolet. Producatorul nemtesc de masini de lux i-a impresionat pe toti anul trecut cu noua linie de limuzine S-Class. Anul acesta a reusit sa le trezeasca interesul pasionatilor de autoturisme, sau, mai [] Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Branza din lapte de scroafa: ce gust are si cat costa un kilogram din cea mai scumpa branza din lume

O mica ferma din Olanda este prima din lume care a inceput sa produca branza din lapte de scroafa. Noul produs de lux va costa mai mult decat branza din lapte de magarita, care era pana acum cea mai scumpa din lume.

Din cea mai mare enciclopedie digitala, Wikipedia a devenit si sursa de santaj

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online, dar este, in acelasi timp, si o oaza pentru cei care se gandesc sa castige bani din santajarea altora.

Wikipedia, cea mai populara platforma de santaj si publicitate

Wikipedia este cea mai folosita sursa de inspiratie cand vine vorba de referate si locul in care cu totii ajungem atunci cand cautam informatii despre vreo personalitate, tara sau companie. Totusi, un nou raport facut disponibil de catre Wikipedia ne arata de ce nu iti poti pune toata increderea in articolele de pe site. Wikipedia [] Wikipedia, cea mai populara platforma de santaj si publicitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Cea mai mare medie din sesiunea de toamna este este de 9,61

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2015 sesiunea de toamna este in Capitala de 22,85% inainte de contestatii, fata de 24,1% la nivel national. in schimb, Capitala inregistreaza cea mai mare medie din sesiunea de toamna, de 9,61, ce apartine unei absolvente a Liceului Ion Creanga.

Corespondenta de la Bruxelles. Cea mai importanta batalie a Europei de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Nu mai este o situatie de criza. Nu mai este o dilema umanitara. Este, fara niciun fel de indoiala, cea mai mare batalie pe care o poarta Europa aceasta a noastra, pe fronturi multiple, cu ce arme are la indemana, nu multe, cam vechi, si un Stat Major in deruta, dar, foarte important, cu vointa politica de a gasi o solutie.

Coreea de Nord are cea mai mare rata de suicid, al 11-lea an la rand

Coreea de Nord este in topul tarilor cu cea mai mare rata de suicid, pentru al 11-lea an la rand, conform raportului Health Data 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )