Libnet.ro
UNICEF

15:45

Natura DEZLANTUITA! COD PORTOCALIU de ploi pana marti seara. Meteorologii si hidrologii AVERTIZEAZA! Care sunt judetele afectate

B1 B1,
Natura DEZLANTUITA! COD PORTOCALIU de ploi pana marti seara. Meteorologii si hidrologii AVERTIZEAZA! Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil de duminica, ora 16:00, pana marti, la ora 21:00. De la ora 16:00 de astazi si pana marti la ora 21:00, ne aflam sub incid. continuă pe B1

Natura DEZLANTUITA! COD PORTOCALIU de ploi pana marti noapte. Meteorologii si hidrologii AVERTIZEAZA! Care sunt judetele afectate

UPDATE: Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat avertizarea Cod portocaliu de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, emisa vineri, pe care a extins-o pana marti la.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 18 judete, pana marti seara. Cod galben in restul tarii

Vremea se inrautateste accentuat incepand de duminica dupa-amiaza pentru 18 judete din sudul si centrul tarii. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi abundente. Restul tarii se va afla sub cod galben, pana marti seara.

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil de duminica, ora 16:00 pana marti la ora 21:00, a anuntat reprezentantul ANM la Ministerul de Interne, unde a fost convocat comandament de urgenta.

Cod portocaliu de ploi si vijelii n Capitala

Capitala a intrat sub Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii pana la ora 16:15, conform unei atentionari emise sambata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de ploi abundente in judetele Constanta, Tulcea si Ialomita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o atentionare cod portocaliu de ploi abundente in mai multe localitati din judetele Constanta, Tulcea si Ialomita.

ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale in 18 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de ploi abundente, valabil in 18 judete din Transilvania, Muntenia si Oltenia, valabil de duminica dupa amiaza pana marti seara, si o avertizare Cod galben pentru restul tarii, inclusiv.

Cod galben de fenomene meteo extreme la Braila. De duminica pana marti seara sunt ploi torentiale si furtuni

In acelasi inteerval, codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea.

COD GALBEN la Galati. Avertizare de fenomene meteo extreme, de duminica pana marti seara: ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice

Codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea.

Avertizare de fenomene meteo extreme, de duminica pana marti seara: ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice

Codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea.

COD PORTOCALIU de ploi abundente pe litoral

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare cod portocaliu de ploi abundente in mai multe localitati din Constanta. Avertizarea este valabila pana la ora 14. 10 in Cumpana, Valu lui.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )