Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nature - De ce carnea de sarpe nu este sursa virusului mortal din China

România Liberă România Liberă,
Nature - De ce carnea de sarpe nu este sursa virusului mortal din China

Un articol publicat de revista Nature pune la indoiala faptul ca noul virus mortal din China ar fi f. continuă pe România Liberă

Revista Nature: De ce carnea de sarpe nu este sursa virusului mortal din China

Un articol publicat de revista Nature pune la indoiala faptul ca noul virus mortal din China ar fi fost raspandit prin consumul de carne de sarpe, asa cum au stabilit medicii chinezi, si arata ca, potrivit unor studii de la Universitatea din Glasgow, coronavirusul nu ar fi putut proveni decat de la mamifere si pasari.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

PSD ia masuri in contextul virusului mortal din China: Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie este o prioritate

In contextul virusului mortal din China care ameninta si alte state, PSD a transmis ca, in viitoarea sesiune parlamentara, va avea drept prioritate Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie, adaugand ca sincopele in aprovizionarea cu vaccinuri trebuie rezolvate urgent.

Se repeta istoria SARS? Bizara gastronomie chineza ar putea fi sursa noului coronavirus din Wuhan

Piata chineza de mancare, considerata epicentrul noului coronavirus care a starnit temeri globale, este un fel de menajerie unde coabiteaza specii stranii, precum celebra civeta la originea epidemiei de SARS din 2002-2003, scrie AFP.

Primul caz suspect de imbolnavire cu virusul mortal din China pe teritoriul Frantei

O femeie care provine din orasul Wuhan, orasul din China in care a aparut virusul mortal, a spus ca prezinta simptome de febra si tuse, a spus o purtatoare de cuvant a Ambasadei Frantei in China.

Directorul General Orange este impotriva excluderii Huawei din retelele 5G din Europa

Directorul general de la grupul francez de telefonie Orange, Stephane Richard, s-a pronuntat joi impotriva excluderii producatorului chinez de echipamente Huawei din viitoarele retele de telefonie mobila 5G din Europa, transmite Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )