Libnet.ro
UNICEF

17:30

O nava ruseasca a tras, pentru prima oara pe Marea Neagra, cu o racheta de croaziera Kalibr / Aceasta a lovit o tinta, care simula o nava inamica, aflata la o distanta de peste 70 km

Hotnews Hotnews,
 O nava ruseasca a tras, pentru prima oara pe Marea Neagra, cu o racheta de croaziera Kalibr / Aceasta a lovit o tinta, care simula o nava inamica, aflata la o distanta de peste 70 km

Fregata Amiral Grigorovich din flota ruseasca a lovit o tinta navala cu o racheta de croaziera Kalibr pentru prima oara pe Marea Neagra, a anuntat biroul de presa al Flotei, citat de TASS. continuă pe Hotnews

O nava ruseasca, a tras, pentru prima oara pe Marea Neagra, cu o racheta de croaziera Kalibr / Aceasta a lovit o tinta, care simula o nava inamica, aflata la o distanta de peste 70 km

Fregata Amiral Grigorovich din flota ruseasca a lovit o tinta navala cu o racheta de croaziera Kalibr pentru prima oara pe Marea Neagra, a anuntat biroul de presa al Flotei, citat de TASS.

A vrut sa incerce pentru prima oara masajul erotic. S-a dezbracat si a asteptat ca tanara de la salon sa inceapa treaba. Soc! Ce a urmat nu va uita prea curand!

Un tanar a devenit faimos pe internet dupa ce a patit ceva neasteptat cand a mers la masaj erotic, scrie lyla. ro. Mai precis, tanarul a intrat in camera de masaj, unde il astepta o domnisoara foarte sexy, imbracata.

SOC TOTAL: A murit cel mai BRAV luptator! Hulk Hogan plange pentru prima oara (FOTO)

Wrestler-ul Jim Neidhart al WWE a murit la varsta de 63 de ani. Cunoscut sub numele de scena The Anvil, Jim a luptat, in echipa, alaturi de fratele sau Bret Hart. Printre cei care deplang moartea lui se num.

Bitcoin a coborat sub 6.000 de dolari pentru prima oara dupa luna iunie

Bitcoin s-a depreciat marti la sub 6. 000 de dolari pe unitate pentru prima oara dupa luna iunie, majoritatea monedelor virtuale inregistrand o evolutie negativa, relateaza Reuters.

O fregata ruseasca a tras cu munitie de razboi in Marea Neagra

Fregata Amiral Grigorovici a efectuat un exercitiu de trageri cu munitie de razboi in Marea Neagra, fiind pentru prima data cand o nava din cadrul Flotei ruse de la Marea Neagra utilizeaza o racheta de.

ALERTA MILITARA! Rusii au tras cu MUNITIE DE RAZBOI in Marea Neagra

Alerta in Marea Neagra! O fregata ruseasca a tras cu munitie de razboi. Tragerile fac parte dintr-un exercitiu , anunta autoritatile de la Kremlin, potrivit stiripesurse. Potrivit sursei citate, a fost.

Bombardiere rusesti ne-au facut cu mana din Marea Neagra

Intr-un set de circumstante fara precedent, sase bombardiere rusesti care survolau in Marea Neagra au fost interceptate de avioane britanice care au decolat de pe teritoriul Romaniei. intotdeauna a fost dificil sa intelegi fluxul de ganduri al rusilor in materie de conflicte armate, dar se pare ca Romania a ajuns sa urce destul de sus [].

Distrugatorul USS Carney a intrat in Marea Neagra

Distrugatorul USS Carney, din clasa Arleigh Burke, a intrat duminica in Marea Neagra cu scopul de a desfasura operatiuni de securitate maritima si de a imbunatati capacitatea de interoperabilitate cu aliatii si partenerii din regiune, potrivit unui comunicat al Flotei a 6-a americane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )