Libnet.ro
UNICEF

01:05

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas -VIDEO

Antena3 Antena3,
O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas -VIDEO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are. continuă pe Antena3

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas - VIDEO si FOTO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

O nava cu 14.600 de oi, scufundata in Portul Midia. Primele imagini de la fata locului

Un marinar de pe o nava din Portul Midia, incarcata cu 14. 600 de oi, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce vasul lui s-ar fi rasturnat pe o parte. Barbatul a cazut in apa. O nava cu 14. 600 de ori, scufundata in Portul Midia Conform politistilor constanteni, un apel la 112 a alertat, duminica, .

VIDEO O nava cu peste 14.600 de oi s-a scufundat partial, in Portul Midia. Este in curs operatiunea de salvare a animalelor - UPDATE

O nava cu peste 14. 000 de oi s-a scufundat partial, duminica, in Portul Midia. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a fost salvat de catre autoritatile portuare, atat el, cat si colegii sai preluati de pe nava fiind adusi in siguranta, la cheu. Aproximativ 40 de oi din cele 14. 600 aflate la bordul vasului au fost salvate pana la ora 16,30, scrie Agerpres.

O nava cu zeci de persoane la bord, plus cateva mii de oi, s-a rasturnat in Portul Midia

O nava cu 22 de persoane la bord, precum si cu 14. 600 de oi, s-a rasturnat pe o parte, duminica, in Portul Midia, precizeaza Realitatea De Constanta. net. Potrivit Politiei din Constanta, autoritatile au.

Catastrofa in Portul Midia: Doar DOUA OI din cele peste 14.000 aflate pe nava scufundata au fost SALVATE (VIDEO)

In Portul Midia, onava plina cu mii de oi s-a scufundat. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a intrat in soc hipotermic. Acesta fost salvat si, in prezent, i se acorda ingrijiri medicale. Restul ma.

Constanta: Nava cu 14.000 de oi, rasturnata in Portul Midia

O nava care transporta 14. 000 de oi si la bordul careia se aflau 22 de marinari s-a rasturnat, dumin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )