Libnet.ro
UNICEF

10:00

Navratilova: Simona ar trebui ca acum sa aiba mai multa incredere in ea la toate meciurile

România Liberă România Liberă,
Navratilova: Simona ar trebui ca acum sa aiba mai multa incredere in ea la toate meciurile

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep . continuă pe România Liberă

Martina Navratilova, despre Simona Halep: Ar trebui ca acum sa aiba mai multa incredere in ea la toate meciurile. Sa aiba mentalitatea de la meciul cu Serena

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep ar trebui sa aiba mai multa incredere in ea insasi ca urmare a jocului prestat in finala de la Wimbledon, cu Serena Williams.

Biscuitii Oreo cu cea mai multa crema exista si iti satisfac toate fanteziile

Biscuitii Oreo sunt un fenomen cultural in multe colturi ale lumii. Acestia sunt disponibili intr-o varietate foarte mare de forme si produse, iar fiecare dintre noi are propriul mod in care se bucura de ei. in teorie, cand pui mana pe un biscute Oreo, sunt sanse mari sa-l deschizi si sa rozi crema alba din .

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )