Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce ne-a invatat Black Friday in Romania, de la lucruri bune la cum sa (nu) luam tepe

Hotnews Hotnews,
 Ce ne-a invatat Black Friday in Romania, de la lucruri bune la cum sa (nu) luam tepe

Haha, sa vezi de Black Friday ce tepe vin!, ar putea fi foarte bine crezul romanilor care cred ca lumea se invarte in jurul lor si sunt un fel de tinta pentru tepe sau conspiratii globale. Eu am cautat insa o linie care separa Black Friday in bine si rau, ca nu exista un singur mod in care sa vezi lucrurile. continuă pe Hotnews

Black Friday de Romania - O istorie de opt ani plina de multumire, schimbari, dezamagiri si suparari

In opt ani de Black Friday s-au intamplat multe si o groaza de oameni s-au trezit cu noaptea-n cap, sperand sa prinda cu adevarat o mega-reducere. Prin 2012 site-urile picau mereu, intr-un an au fost doua etape de Black Friday, iar in altul comerciantii au fost ceva mai retinuti, dar de la an la an vanzarile au tot crescut. in fiecare an doar cei mai rapizi si norocosi pot prinde ofertele cu adevarat grozave si altii vad suparati ca produsele dorite sunt mai scumpe decat cu o luna in urma. Dar in opt ani a crescut de cateva ori numarul celor care cumpara de pe mobil si platesc cu cardul. in plus, acum opt ani erau la moda tabletele, dar in prezent cel mai mult se cauta smartphone-uri si TV-uri, iar la capitolul produse la moda pot fi incluse trotinetele electrice.

Black Friday la eMAG: televizoare bune sub 2.000 de lei pe care sa le iei

Daca ai nevoie de un televizor nou, reducerile de Black Friday de pe eMAG ar putea fi oportunitatea perfecta prin care sa-ti poti schimba vechiul model. Un televizor nou e mereu bine-venit, iar.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Ofertele eMag

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Cele mai bune oferte de le eMag. eMAG este o companie din Romania.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

Black Friday ghid pentru consumatori. Zece lucruri pe care trebuie sa le stii cand vine vorba de drepturile tale

Pentru consumatorul amator de cumparaturi online, cea mai importanta zi din an este Black Friday. in aceasta zi, se presupune ca magazinele ar trebui sa aiba cele mai mari reduceri de pret, iar tu, consumatorul, deja ai pus in lista de dorinte o multime de produse pe care le urmaresti de ceva vreme. Totusi, cand suntem pur si simplu asaltati cu oferte de reducere a preturilor si exista un timp limitat in care promotiile sunt valabile, alegerile noastre sunt facute sub presiune si nu stim ce sa cumparam mai intai, iar nu de putine ori se intampla sa facem o achizitie pe care apoi sa o regretam!.

Black Friday 2019 - Profita de mega reduceri la Lenjerii de Pat

De Black Friday poti cumpara lenjerii de pat de Lux, super elegante, in magazinele online. Pe website-ulCumparaMisim. rogasesti usor inspiratie in materie de lenjerii de pat, paturi, cuverturi si alte articole de design interior. Lucruri elegante pentru dormitor si colectii noi, promotii si reduceri mari, toate sunt aici!.

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continua sa fie lider absolut in piata globala de mobile. De Black Friday la eMAG gasesti la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de.

Laptopuri bune la preturi mici in oferta Black Friday la eMAG

Daca esti in cautarea unui upgrade in materie de tehnologie, acest top laptopuri pe care sa le cumperi de Black Friday de la eMAG te ajuta sa iei o decizie inspirata in privinta asta. in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )