Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nea Popa din La Bloc, in doliu. Durere nemarginita pentru actor: Drum lin catre stele!

Playtech Playtech,
Nea Popa din La Bloc, in doliu. Durere nemarginita pentru actor: Drum lin catre stele!

Nea Popa trece printr-o perioada extrem de grea. Familia sa traieste clipe negre, dupa ce o persoana foarte draga s-a stins din viata. Despre cine este vorba? Nea Popa din La Bloc, in doliu Nea Popa, asa cum este cunoscut de toata lumea actorul Tudorel Filimon, este in doliu. Acesta si sotia sa sunt indurerati . continuă pe Playtech

Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

La 26 de ani, Eugenie Bouchard face furori pe internet. Aflata in topul celor mai sexy jucatoare de tenis din lume, canadianca isi cauta iubit pentru carantina in care se afla in aceasta perioada. Desi e necesara in protejarea de coronavirus, autoizolarea ii pare destul de plictisitoare, asa ca pentru a destinde atmosfera haioasa sportiva .

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

Taximetristii din Constanta ofera curse gratuite pentru toate cadrele medicale: Ei sunt eroii nostri!

Solidaritatea este cuvantul care descrie actiunile oamenilor in aceasta perioada in care luptam din rasputeri cu epidemia de coronavirus. in aceasta situatie de criza nationala, taximetristii din Constanta au facut un anunt emotionant. Vor oferi curse gratuite pentru toate cadrele medicale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )