Libnet.ro
UNICEF

09:30

Zi neagra pentru Marea Britanie: Peste 1.000 de decese din cauza COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Zi neagra pentru Marea Britanie: Peste 1.000 de decese din cauza COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore

Marea Britanie, confruntata cu o explozie a contaminarilor cu coronavirus, a inregistrat miercuri 1. 041 de decese, bilantul zilnic depasind o mie de decese pentru prima data din aprilie, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Record de imbolnaviri de COVID-19 in Marea Britanie. Peste 62.000 de noi cazuri si 1.041 de morti intr-o singura zi

Marea Britanie a inregistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, in ultima zi fiind raportate 62. 322 de noi cazuri, potrivit guardian. co. uk. De asemenea, numarul deceselor este unul alarmant.

Marea Britanie, peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19. Numarul deceselor a depasit pragul de 75.000. Guvernul se gandeste la noi restrictii

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75. Autoritatile au anuntat 54. 990 de contaminari pentru ultimele 24 de ore si 454 de decese.

CORONAVIRUS |Marea Britanie, cel mai ridicat bilant zilnic al deceselor din aprilie

Marea Britanie a raportat, miercuri, peste 1. 000 de decese provocate de coronavirus pentru prima data din luna aprilie in contextul in care guvernul face eforturi pentru a tine sub control infectarile cu noua.

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat, luni seara, ca Marea Britanie va intra in lockdown national pentru urmatoarele trei saptamani din cauza noii tulpini COVID-19 care are un grad de infectiozitate mult mai mare.

Fostul sef al cabinetului britanic, despre cinci motive pentru care Marea Britanie a esuat in negocierile cu UE: Uniunea Europeana a obtinut cam tot ce a vrut

Jonathan Powell, fost sef de cabinet al guvernului britanic in mandatul lui Tony Blair si principalul negociator cu Irlanda de Nord intre 1997 si 2007, enumera intr-un editorial publicat de Politico cinci motive pentru care Marea Britanie a dat gres in negocierile cu Uniunea Europeana.

Romanii pot calatori din nou in UK! Se reiau zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat duminica reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie sa intre in carantina, ori sa aiba un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de intrarea in Romania.

Oficial. Cand se reiau zborurile cu Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, duminica, 3 ianuarie, lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care este necesara carantina de 14 zile la intoarcerea in Romania. De asemenea, CNSU a anuntat ca incepand de luni, 04. 2021, ora 19. 00, se vor relua zborurile catre si inspre Marea Britanie.

Marea Britanie va permite ca o persoana sa fie imunizata cu doze din vaccinuri diferite

Marea Britanie va permite, in cazuri rare, ca o persoana sa fie vaccinata cu doua vaccinuri diferite pentru Covid-19, in pofida lipsei dovezilor legate de gradul de imunitate oferit, transmite Reuters, preluata de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )