Libnet.ro
UNICEF

18:46

Neagu Djuvara va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Neagu Djuvara va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti.

Istoricul Neagu Djuvara va primi, marti, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti, in cadrul unei ceremonii care se va desfasura incepand cu ora 10. 00, in Sala Stoicescu a Palatului Facultatii de Drept, informeaza un comunicat citat de Mediafax. Memorialist, filosof al istoriei si istoric, Neagu Djuvara este unanim recunoscut drept unul dintre cei mai importanti intelectuali romani. Doctor Honoris Causa este un titlu onorific acordat unor persoane eminente de catre o . continuă pe România Liberă

Regele Mihai I va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucuresti ii va conferi, marti, regelui Mihai I titlul de Doctor Honoris Causa, informeaza Mediafax. Regele va fi reprezentat la ceremonie de principesa Margareta. La eveniment sunt.

Regele Mihai, distins de ASE cu titlul de Doctor Honoris Causa

Academia de Studii Economice din Bucuresti a acordat astazi titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei. La ceremonie, majestatea sa a fost reprezentata de Principesa Margareta si de Principele Radu,.

Regele Mihai - Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucuresti i-a conferit marti regelui Mihai titlul de Doctor Honoris Causa, relateaza Agerpres. Distinctia i-a fost inmanata principesei Margareta, care l-a reprezentat la ceremonie pe fostul suveran.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )