Libnet.ro
UNICEF

12:45

Neamt: Noua persoane au murit dupa ce un microbuz a cazut in raul Bistrita (VIDEO)

B1 B1,
Neamt: Noua persoane au murit dupa ce un microbuz a cazut in raul Bistrita (VIDEO)

UPDATE: Ultima persoana disparuta a fost gasita, aceasta fiind decedata. Bilantul victimelor: noua morti si un ranit. UPDATE: Una dintre persoanele cautate a fost gasita, aceasta fiind. continuă pe B1

Neamt: Opt persoane au murit dupa ce un microbuz a cazut in raul Bistrita (VIDEO)

UPDATE: Ultima persoana disparuta a fost gasita, aceasta fiind decedata. Bilantul victimelor: noua morti si un ranit. UPDATE: Una dintre persoanele cautate a fost gasita, aceasta fiind.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt. Noua persoane au murit

Tragicul accientent de noaptea trecuta in care au murit nouaoameni a fost suprins de o camera de supraveghere. in imaginile cu un puternic impact emotional se poate observa cum soferul microbuzului.

Neamt: Sapte persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut in raul Bistrita

Sapte persoane au murit si doua sunt date disparute, dupa ce un microbuz in care se aflau zece pasageri a cazut in raul Bistrita. Un singur calator a fost salvat si transportat la spital. in urma.

Neamt: Opt persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut in raul Bistrita (VIDEO)

UPDATE: Una dintre persoanele cautate a fost gasita, aceasta fiind decedata. Bilantul a ajuns la 8 morti si o persoana disparuta. Sapte persoane au murit si doua sunt date disparute, dupa.

Noua morti in Neamt dupa ce un autobuz a cazut in raul Bistrita UPDATE FOTO

Noua persoane au decedat si una singura a scapat cu viata dupa ce un microbuz a cazut in raul Bistrita, in zona localitatii Viisoara din judetul Neamt. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie in acest caz.

S-au aflat varstele celor noua persoane decedate in accidentul din Neamt. in microbuz se aflau si minori

Toate cele zece victime ale accidentului cumplit din Neamt au fost gasite. Noua persoane au murit, una singura reusind sa se autoevacueze si sa fie mai apoi transportata la spital. Persoana salvata.

Atac armat la o universitate din Turcia. Patru persoane au murit dupa ce un cercetator universitar a tras in colegii sai

Patru persoane au fost ucise joi in Universitatea Osmangazi, din provincia turca Eskisehir, dupa ce un cercetator universitar a deschis focul asupra unor colegi din aceasta institutie de invatamant,.

Rusia: Un bebelus seropozitiv a murit dupa ce mama sa a refuzat tratamentul

Caz revoltator in Rusia. Un bebelus de patru luni, seropozitiv, a murit dupa ce mama sa a refuzat orice tratament pe motiv ca HIV este doar un mit. Femeia este acuzata acum de omor prin imprudenta si.

Viorica Dancila, o noua numire controversata, dupa ce a decapitat toata conducerea Fiscului. Teleormania pune stapanire pe Romania

Premierul Viorica Dancila face o noua numire controversata, dupa ce a demis toata conducerea ANAF. Ea l-a numit vineri in functia de vicepresedinte al Fiscului pe seful Administratiei Judetene a Finantelor.

UDATE GALERIE FOTO Bilantul accidentului de microbuz din judetul Neamt a crescut la noua morti

Noua persoane au murit, dupa ce un microbuz in care se aflau zece persoane a cazut in raul Bistrita,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )