Libnet.ro
UNICEF

16:30

Neatentie sau rea-vointa? Cum promoveaza Ciolacu un fake news despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Adevărul Adevărul,
Neatentie sau rea-vointa? Cum promoveaza Ciolacu un fake news despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promovat o informatie falsa, in scopul sau de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus, arata Digi24, fiind facuta referire la o fotografie modificata care a circulat in mediul online in Romania, Republica Moldova, dar si in mai multe tari din Balcani. continuă pe Adevărul

Digi 24: Cum promoveaza Marcel Ciolacu un fake news care a circulat in mai multe tari despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promovat o informatie falsa, in scopul sau de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus. Acesta a declarat ca un test pentru coronavirus costa in Romania 70-80 de euro, iar in Germania costa 17-18 euro.

Cel mai nou fake news legat de pandemia de coronavirus: banda metalica din masti este o antena 5G

Teoriile conspirationiste si fake news-urile isi fac loc in toata lumea unde se regaseste si noul coronavirus. Una dintre cele mai noi stiri false, cu privire la SARS-CoV-2 are legatura cu antenele 5G si.

Mircea Badea a primit un SMS, in direct, in timpul emisiunii. L-a citit si nu i-a venit sa creada: Fake news

Mircea Badea a primit, in timpul emisiunii Sinteza zilei, un SMS in care i s-a semnalizat faptul ca tocmai citise un Fake news. Mesajul venise de la Serban Nicolae, senator PSD. Ce stire.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )