Libnet.ro
UNICEF

20:15

DE NECREZUT. Oprescu da vina pe liberali pentru lipsa apei calde din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
DE NECREZUT. Oprescu da vina pe liberali pentru lipsa apei calde din Bucuresti

Oprescu a mai spus ca deciziile in urma carora a aparut aceasta problema au fost luate in contextul in care suntem in campanie electorala pentru alegerea presedintelui si ca in acestea se simte un vant liberal. Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6 nu au mai avut apa calda incepand din 2 octombrie. ELCEN, furnizorul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), a explicat ca apa calda nu a mai fost livrata la temperaturile obisnuite in urma reducerii cantitatii de gaze primite de la Distrigaz. continuă pe România Liberă

Oprescu da vina pe liberali pentru lipsa apei calde din Bucuresti

Oprescu a mai spus ca deciziile in urma carora a aparut aceasta problema au fost luate in contextul in care suntem in campanie electorala pentru alegerea presedintelui si ca in acestea se simte un vant liberal. Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6 nu au mai avut apa calda incepand din 2 octombrie. ELCEN, furnizorul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), a explicat ca apa calda nu a mai fost livrata la temperaturile obisnuite in urma reducerii cantitatii de gaze primite de la Distrigaz.

Sectoarele 2, 3 si 4 ale Capitalei, afectate de lipsa apei calde. Razvan Nicolescu: Au fost intarzieri in lant la plata facturilor

Mai multe locuinte din Sectoarele 2, 3 si 4 ale Capitalei sunt afectate de lipsa apei calde. Oamenii se plang ca sunt in aceasta situatie de cateva zile. Iar primaria anunta intr-un comunicat ca Distrigaz.

Sectoarele 2, 3, 4 si 5 ale Capitalei, afectate de lipsa apei calde. Razvan Nicolescu: Au fost intarzieri in lant la plata facturilor

Mai multe locuinte din Sectoarele 2, 3 si 4 ale Capitalei au fost afectate, mai multe zile, de lipsa apei calde. Oamenii se plang ca sunt in aceasta situatie de cateva zile. Iar primaria anunta intr-un.

Sorin Oprescu, despre oprirea apei calde in Bucuresti: Nu putem sa vorbim despre bani virtuali (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit luni, intr-o conferinta de presa, despre problema apei calde, care a afectat mai multe sectoare ale Bucurestiului. Astfel, edilul critica ELCEN pentru ca.

Sorin Oprescu, despre problema apei calde: Distrigaz nici nu i-a anuntat pe cetateni despre ce fac. Este o masura fortata, se simte un vant liberal

Dupa ce bucurestenii din patru sectoare ale Capitalei au ramas fara apa calda, dupa ce Distrigaz a limitat cantitatea de gaze livrata Electrocentrale Bucuresti Elcen), din cauza unei datorii de 88,86 de milioane de lei, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sustine ca masura la care a apelat Distrigaz este una fortata, iar in aer se simte un vant liberal.

Problema apei calde, rezolvata temporar

Jumatate din Bucuresti a ramas fara calda. Locuitorii din 4 sectoare au avut de suferit dupa ce furnizarea gazelor pentru Electrocentrale Bucuresti a fost redusa. Reprezentantii Primariei au acuzat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )