Libnet.ro
UNICEF

17:45

Negociem accesarea a 80 milioane euro din Administratia Fondului de Mediu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Negociem accesarea a 80 milioane euro din Administratia Fondului de Mediu

Interviu cu Sorin Boza, presedintele Directoratului CE Oltenia) * Anul trecut ne-am dat seama ca peste 5 ani de zile vom ramane fara angajati * CE Oltenia plateste 42% din cifra de afaceri pentru certificatele CO2 * Compania are in plan investitii in valoare de 595 milioane lei, pentru anul in curs * Cresterile salariale de dupa greva au fost de 135 milioane lei Reporter: in ce masura va fi afectata activitatea Complexului Energetic Oltenia de OUG 114?. continuă pe Ziarul Bursa

INTRE ANII 2011 SI 2017 Garanti Bank a dat peste 145 milioane euro companiilor conduse de femei

Garanti Bank a acordat peste 145 de milioane de euro companiilor detinute de femei, intre anii 2011 si 2017, conform unui comunicat de presa. Acesta subliniaza ca, potrivit raportului Taking Women Entrepreneurs to the Bank in Romania realizat de IFC si Garanti Bank Romania, 31% din aceasta suma a fost acordata de Garanti Bank Romania IMM-urilor detinute si/sau conduse de femei, prin intermediul finanantarilor de la IFC.

Parisul da n judecata Airbnb pentru 12,5 milioane euro

Primaria din Paris da in judecata aplicatia Airbnb, pe care o acuza ca ar fi publicat ilegal peste 1. 000 de anunturi de inchiriere, in conditiile in care legea franceza impune celor care isi inchiriaza locuintele turistilor sa se limiteze la un anumit numar de zile pe an de inchiriere pentru a nu aduce pierderi prea mari hotelurilor si pensiunilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )