Libnet.ro
UNICEF

12:30

Negocieri pentru functii in PSD. Termenul de depunere a candidaturilor pentru congres expira astazi, la ora 16:00

Antena3 Antena3,
Negocieri pentru functii in PSD. Termenul de depunere a candidaturilor pentru congres expira astazi, la ora 16:00

Partidul Social Democrat este in fierbere inaintea Congresului extraordinar de sambata. Se dau lupte serioase si se negociaza la sange pentru functii. Un astfel de exemplu este retragerea subita a. continuă pe Antena3

Negocieri pentru functii in Partidul Social Democrat. Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00

Partidul Social Democrat este in fierbere inaintea Congresului extraordinar de sambata. Se dau lupte serioase si se negociaza la sange pentru functii. Un astfel de exemplu este retragerea subita a.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Cine sunt cei care vor o functie de conducere in partid

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Un magistrat de cariera, lectie de drept pentru Klaus Iohannis: Termenul de penal nu exista

Presedintele Klaus Iohannis a facut o pasiune pentru cuvantul penal, pe care il foloseste de fiecare data cand ies la iveala abuzuri ale procurorilor de care nu este interesat. Iata insa ca cineva.

Cum se fac jocurile pentru congresul PSD. Lista posibililor vicepresedinti

Fostul premier Mihai Tudose si organizatia PSD Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, vor fi principa.

Saptamana de foc pentru conducerea PSD

Partidul Social Democrat a inceput saptamana in fierbere, Liviu Dragnea, liderul partidului, anuntand, ieri, ca, presedintele executiv PSD, secretarul general si vicepresedintii vor fi alesi la Congresul din 10 martie, dar ca pentru el insusi nu va cere un vot de reconfirmare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )