Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negocierile dintre sindicate si ministrul Sanatatii, FARA REZULTAT. Sindicalistii ameninta ca nu renunta la PROTESTE

B1 B1,
Negocierile dintre sindicate si ministrul Sanatatii, FARA REZULTAT. Sindicalistii ameninta ca nu renunta la PROTESTE

Scandalul din sanatate pare departe de a se termina, dupa ce sindicalistii din sistem si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, nu au ajuns la un acord in urma negocierilor purtate marti. La finalul acestora,. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, dupa intalnirea cu sindicalistii: Nu cred ca este cazul de greva. Avem multe puncte comune. Sporurile raman plafonate la 30%.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti, dupa intalnirea cu reprezentantii sindicatelor, ca discutiile vor continua, sustinand ca exista multe puncte comune intre cele doua parti si vor fi gasite solutii, scrie Agerpres.

Ministrul Sanatatii anunta: Sporurile din sistemul medical raman plafonate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a purtat, marti, o alta serie de discutii cu sindicalistii pe baza regulamentului de sporuri, precizand ca acestea vor ramane plafonate la 30%, dar ca se vor gasi.

MINISTRUL SANATATII: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial! 10.000 de doze din Austria vor intra in tara(VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. Astfel, in maximum doua saptamani urmeaza sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Au.

Ministrul Sanatatii se intalneste marti cu reprezentantii Sanitas, care au anuntat declansarea protestelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se va intalni, marti, cu reprezentantii Sanitas, care au anuntat inceperea conflictului de munca si chiar declansarea grevei generale. Pintea spunea ca declansarea grevei ar fi o ipocrizie din partea sindicatelor, ca actiunile de protest anuntate nu se justifica, in conditiile in care veniturile medicilor au crescut de la 1 martie si ca va discuta cu liderii sindicali pentru clarificarea situatiei, arata news. ro.

Ministrul Sanatatii se intalneste marti cu reprezentantii Sanitas, care au anuntat declansarea protestelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se va intalni, marti, cu reprezentantii Sanitas, care au anuntat inceperea conflictului de munca si chiar declansarea grevei generale.

Ministrul Sanatatii, reactie la amenintarile cu greva generala ale SANITAS: Veniturile nete cresc. Se pot acorda sporuri si din veniturile proprii ale spitalelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a reactionat dupa ce liderii SANITAS au anuntat ca se pregatesc de greva generala, nemultumiti de aplicarea sporurilor. Detalii AICI) Sorina Pintea a declarat ca statul roman.

Ministrul Sanatatii: Problema imunoglobulinei este rezolvata partial, pentru cel mult trei luni

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca problema imunoglobulinei este rezolvata partial, pentru cel mult trei luni, iar primele 10. 000 de doze vor fi trimise de catre Austria si vor fi primite.

Ministrul Sanatatii: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. 10.000 de doze din Austria vor intra in tara in maximum doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului, ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial, urmand ca in maximum doua saptamani sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Austria. Sorina Pintea a adaugat ca, dupa cele 10. 000 de doze din Austria echivalentul a 50 de kilograme), urmeaza sa mai ajunga in Romania inca 100 de kilograme de imunoglobulina, din Italia si Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )