Libnet.ro
UNICEF

15:45

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au intrat in colaps in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au intrat in colaps in Germania

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernamant in Germania sunt in colaps dupa ce liberalii FDP) s-au retras, Angela Merrkel urmand sa il anunte in cursul zilei de astazi pe presedintele Frank-Walter Steinmeier in legatura cu esecul discutiilor, transmite BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Germania, in impas. Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare au esuat. Ce urmeaza

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare intre CDU-CSU, Verzi si liberali FDP), singura varianta posibila dupa ce social-democratii au anuntat imediat dupa alegerile din septembrie ca vor intra in opozitie, au esuat. in aceasta situatie fara precedent in Germania postbelica, presedintele Steinmeier a chemat partidele la consultari in zilele urmatoare.

Negocierile conduse de Angela Merkel pentru formarea unei coalitii de guvernare au esuat

Negocierile conduse de Angela Merkel in incercarea de a forma o coalitie de guvernare dupa alegerile parlamentare din luna septembrie au esuat dupa mai bine de o luna de discutii intre conservatorii lui Merkel CDU), ecologisti si liberali, anunta AFP.

Germania: Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernamant, in colaps dupa ce FDP s-a retras

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernamant in Germania sunt in colaps dupa ce FDP s-a retras, Angela Merkel urmand sa il anunte in cursul zilei de luni pe presedintele Frank-Walter Steinmeier in legatura cu esecul discutiilor, transmite BBC.

Criza in Germania: Negocierile pentru formarea unui nou guvern au esuat. Se prefigureaza sfarsitul carierei lui Merkel (VIDEO)

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare in Germania au esuat, dupa ce Partidul Democratilor Liberi s-a retras de la discutii si astfel s-ar putea ajunge la orgaizarea de alegeri anticipate,.

Criza in Germania: Negocierile pentru un nou guvern au esuat! Sa fie sfarsitul carierei lui Merkel? (VIDEO)

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare in Germania au esuat, dupa ce Partidul Democratilor Liberi s-a retras de la discutii si astfel s-ar putea ajunge la organizarea de alegeri anticipate, in.

Esec in Germania in formarea coalitiei de guvernamant

Negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernamant in Germania sunt in colaps dupa ce FDP s-a retras, Angela Merkel urmand sa il anunte in cursul zilei de luni pe presedintele Frank-Walter Steinmeier in legatura cu esecul discutiilor.

Angela Merkel se confrunta cu o criza politica fara precedent, dupa esecul negocierilor pentru formarea coalitiei de guvernare / Der Spiegel: Metoda Merkel, pragmatism fara limite si flexibilitate ideologica maxima, a ajuns la sfarsit

Angela Merkel cauta luni o rezolvare la criza politica din Germania, dupa esecul in tentativa de a forma un nou guvern, un seism politic ce s-ar putea concretiza intr-o noua runda de alegeri parlamentare si un eventual final de drum pentru cancelar, scrie AFP.

Primaria Capitalei vrea sa dea in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Bucurestilor un teren de circa 150 de mp, pentru construirea unei biserici

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, vrea sa dea un teren de circa 150 de mp, de pe strada Cernisoara din sectorul 6, in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Bucurestilor, pentru construirea unei biserici. Terenul apartine orasului si va fi dat pe o perioada de 49 de ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )