Libnet.ro
UNICEF

23:31

Negocierile pentru summitul Donald Trump - Kim Jong-un continua. Un important general nord-coreean, in drum spre Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Negocierile pentru summitul Donald Trump - Kim Jong-un continua. Un important general nord-coreean, in drum spre Statele Unite

Unul dintre cei mai importanti generali nord-coreeni este in drum spre Statele Unite pentru o vizita rara, a afirmat marti presedintele american, Donald Trump, in contextul in care Washingtonul si Phenianul se pregatesc pentru un summit istoric. continuă pe Adevărul

Donald Trump: ntlnirea cu liderul nord -coreean Kim Jong Un poate avea loc pe 12 iunie

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat sambata ca intalnirea sa cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, la Singapore, este inca posibila, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Donald Trump: Ne aflam n discutii productive cu privire la realuarea summitului cu Kim Jong-un

Presedintele american, Donald Trump, a declarat vineri ca au existat discutii productive cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, referitoare la reluarea summitului din 12 iunie, informeaza Reuters.

Premierul japonez Shinzo Abe considera indispesansalia o ntlnire Trump-Kim pentru rezolvarea crizei nord-coreene

Premierul japonez Shinzo Abe si-a exprimat vineri regretul pentru anularea summitului intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un, considerand indispensabila organizarea unei astfel de intalniri pentru rezolvarea crizei nord-coreene, relateazaAgerpres,care citeaza AFP.

Marturisirea socanta facuta de Donald Trump: Fac asta pentru a va injosi pe toti

Presedintele Donald Trump i-a marturisit reporterului de televiziune Lesley Stahl ca ataca presa pentru a deforma si a discredita reporterii, astfel incat publicul sa nu creada povesti.

Donald Trump anunta ca Venezuela a eliberat un american suspectat de spionaj

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis sambata ca autoritatile din Venezuela au eliberat un american inchis pentru presupuse fapte de spionaj in favoarea Washingtonului.

Presedintele american are propria metoda de a slabi. Donald Trump tine un regim cu burgeri

Presedintele SUA, Donald Trump, tine un regim alimentar pentru a mai da jos din kilogramele in plus acumulate. Liderul de la Casa Alba mananca burger cu jumatate de chifla la o masa. Aceasta este metoda prin.

Donald Trump nu mai poate bloca utilizatorii pe Twitter

Presedintele Donald Trump va mai putea sa blocheze criticii pe Twitter, deoarece acesta actiune ar incalca dreptul lor la libera exprimare din cadrul primului amendament al Constitutiei Statelor Unite, a.

Theresa May ii cere lui Donald Trump sa evite Londra in timpul vizitei lui in Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May ii va solicita presedintelui SUA, Donald Trump, sa evite protestatarii din centrul Londrei in timpul vizitei pe care liderul american o va efectua in Marea Britanie in luna iulie si.

Business Insider: Metodele de negociere folosite de Donald Trump ar putea afecta reputatia Statelor Unite

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a prezentat vreme indelungata drept un expert in negocieri, invocand experienta pe care o are in afaceri si rezultatele obtinute. insa criticii sai spun ca dibacia lui lasa de dorit atunci cand vine vorba de diplomatie. Iar deciziile luate de liderul Casei Albe ar putea duce chiar la stirbirea reputatiei Statelor Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )