Libnet.ro
UNICEF

18:15

Negocierile privind achizitia subsidiarelor Eurobank din tara noastra sunt aproape de finalizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Negocierile privind achizitia subsidiarelor Eurobank din tara noastra sunt aproape de finalizare

Banca Transilvania simbol bursier TLV) a anuntat astazi ca in ultimile saptamani s-au facut progrese semnificative in procesul de achizitie a subsidiarelor Eurobank din tara noastra, iar negocierile sunt aproape de finalizare, partile parcurgand ultimele etape in vederea semnarii unui acord. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea trebuia sa mearga vineri la DNA, dar nu s-a dus pentru ca este plecat din tara

Liviu Dragnea a fost chemat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, dar presedintele PSD nu a ajuns insa in fata procurorilor pentru ca este plecat din tara, informeaza Digi 24.

Mihai Tudose ii critica si pe sindicalisti: Bogdan Hossu, sindicalistul bancherilor si oamenilor de afaceri care vor sa scoata bani din tara

Premierul Mihai Tudose l-a acuzat pe Bogdan Hossu, presedintele confederatiei sindicale Cartel Alfa, ca s-a transformat in lider sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri care vor sa scoata bani din tara, fara a plati impozite in Romania.

Un ministru din Tara Galilor s-a sinucis, dupa ce a fost acuzat de comportament nepotrivit

Un ministru din Tara Galilor, Carl Sargeant, a fost gasit mort, iar prima ipoteza este ca s-ar fi sinucis. Carl Sargeant, 49 de ani, a fost nevoit sa demisioneze din functia pe care o ocupa in cadrul.

ALERTA DE GRADUL 0 in Romania! NORUL RADIOACTIV ameninta tara noastra. S-a activat CELULA DE CRIZA

Celula de criza a fost activata in urma informatiilor privind norul radioactiv care ameninta Europa. RodinTraicu,presedintele Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, a.

S-a incheiat perioada de depunere a ofertelor pentru licitatia privind achizitia a 400 de autobuze noi in Capitala

Perioada de depunere a ofertelor pentru licitatia privind achizitionarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 pentru transportul public din Capitala s-a incheiat vineri, la ora 16. Patru operatori economici au depus oferte. Rezultatul urmeaza sa fie anuntat in termen de 25 de zile.

Bancpost lanseaza campania Tara ta, Traditia ta, proiect de educatie culturala

Bancpost lanseaza o campaniei de educatie culturala, Tara ta, Traditia ta, ce are ca obiectiv promovarea valorilor din tara noastra in patrimoniul Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si cultura UNESCO), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Greenpeace Romania lanseaza campania Uncut.ro privind situatia padurilor virgine din Romania

Greenpeace Romania si Kinecto Isobar Bucurestilanseaza campania Uncut. ro un proiect prin care va propunem sa devenim mai receptivi si mai responsabili fata de situatia padurilor virgine din.

Avertizari de fenomene meteo periculoase in cinci judete din tara. Ce se intampla in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting cod galben de intensificari ale vantului, valabile in zone montane din cinci judete, pe durata urmatoarelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )