Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negoita, ntrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici nvinsi toti

Hotnews Hotnews,
 Negoita, ntrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici nvinsi toti

Robert Negoita, vicepresedinte PSD, a declarat, inainte de sedinta Comitetului Executiv PSD, ca nu este momentul de excluderi in partid si ca au fost facute multe greseli, dar acestea trebuie discutate in interiorul formatiunii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu anunta excluderi din PSD

Codrin Stefanescu, secretarul adjunct al PSD, sustine, referitor la scrisoarea prin care i se cere demisia luiLiviu Dragnea, ca cineva trebuie sa raspunda pentru textul documentului, precizand ca persoana.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Stanescu si Toader / Surse: Un nou CEx, posibil saptamna viitoare

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. ---------------14:57 Primul care a vorbit in sedinta CEx a fost Liviu Dragnea care a spus ca nu vrea ca partidul sa fie dezbinat. El a facut apel la unitate, astfel incat sa se mearga mai departe cu programul de guvernare. Viorica Dancila a luat cuvantul apoi declarandu-si sustinerea pentru Dragnea. 14:44Potrivit unor surse din partid, este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc o noua sedinta a CEx. 14:36Pana la aceasta ora, in sedinta au luat cuvantul Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Rovana Plumb. Firea a reclamat blocajul din ministere. 13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader / Seful PSD: Nu voi propune excluderi

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. ---------------13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

Scenariile confruntarii din PSD. Ce va face Dragnea daca pierde

Se ascut cutitele intre cele doua tabere din PSD inainte de sedinta CEx, care se anunta extrem de tensionata. Scenariile confruntarii din PSD: 1. BOICOT - Contestatarii lui Dragnea nu se.

Politic show: Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara; Harta taberelor din PSD. Ce filiale l sustin pe Dragnea si care i cer demisia; De ce nu semneaza liderii scrisoarea? Ion Cristoiu despre planul ascuns din PSD:

Cum a lasat PSD o portita pentru frauda electorala la referendumul pentru familia traditionala. Referendumul pentru familia traditionala va purta stampila indoielii, indiferent de rezultat. Grupul pucistilor din PSD a dominat mediatic la Romania TV si Antena 3. Grupul celor trei din PSD, care i-au cerut miercuri intr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea, a dominat.

Basescu, despre cei trei lideri ai rebeliunii din PSD: La fel de nocivi, lacomi si urti la suflet ca si Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea din PSD au avut mize personale legate de bani si putere si in mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi si urati la suflet ca si Dragnea, iar de tara nu le pasa.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba. Ce urmaresc de fapt pucistii din PSD. Ar fi lovitura decisiva pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre un plan B al pucistilor din PSD, care ar urmari nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid. O alta posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata. Date de ultima ora

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2966 seconds )