Libnet.ro
UNICEF

11:00

Negritoiu: Piata RCA din Romania este cu 20 de ani in urma celei germane

B1 B1,
Negritoiu: Piata RCA din Romania este cu 20 de ani in urma celei germane

Potrivit presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, piata RCA din Romania este cu nici mai mult, nici mai putin de 20 de ani in urma celei germane, arata. continuă pe B1

Piata RCA din Romania este cu 20 de ani in urma celei germane

Piata RCA din tara noastra, asa cum arata astazi, este cu 20 de ani in urma celei germane, acolo lucrurile fiind mai asezate, a afirmat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unor surse din media.

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

Supravietuitor din Colectiv, despre spitalele din Romania: Este genocid ceea ce se intampla acolo!

Bassistul trupei Up to Eleven, Liviu Popescu, vorbeste intr-un interviu acordat jurnalistei Diana Seceleanu despre cum a fost infectat cu bacilul Piocianic in spitalele din Romania,.

Statistica socanta: numarul enorm de persoane care mor anual in spitalele din Romania, din cauza fragilitatii sistemului (VIDEO)

Nu mai este niciun secret faptul ca sistemul de sanatate din Romania este la pamant din punct de vedere al sigurantei oferite pacientilor. De curand, Comisia Europeana a facut o statistica,.

Statistica socanta: Numarul enorm de persoane care mor anual in spitalele din Romania, din cauza fragilitatii sistemului (VIDEO)

Nu mai este niciun secret faptul ca sistemul de sanatate din Romania este la pamant din punct de vedere al sigurantei oferite pacientilor. De curand, Comisia Europeana a facut o statistica,.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Sante International, G.B. Indco, Hexi Pharma controleaza aproape doua treimi

Trei companii domina piata dezinfectantilor din Romania, cu o cota de piata cumulata de 63% si o cifra de afaceri de aproape 94 de milioane de lei la finalul anului 2014, arata o analiza realizata recent de ICAP Romania, furnizor de solutii integrate de afaceri.

Sunt sau nu sigure medicamentele generice din Romania? Producatorii ameninta cu procese pentru atacuri la siguranta nationala

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) reactioneaza la suspiciunile unor medici prezentate in mass-media si anunta ca medicamentele generice comercializate pe piata din Romania au aceeati eficacitate terapeutica ca si medicamentele inovative corespunzatoare, fiind supuse aceluiasi control strict al calitatii, sigurantei si eficacitatii de catre autoritatile competente.

(Cum) Va reusi acest tanar sa rezolve problema gasirii angajatilor IT din Romania?

Nicolae Andronic are 32 de ani si lucreaza in IT de 11 ani, atat ca programator, cat si ca project si product manager in diverse domenii. De-a lungul anilor, a inteles frustrarea industriei in incercarea companiilor de a gasi specialisti pregatiti si.

VIDEO. Planeta MERCUR este vizibila din Romania. Ce masuri de siguranta recomanda specialistii

Luni dupa-amiaza, timp de numai cateva ore, planeta Mercur este vizibila din Romania. Acest fenomen, intalnit o data la cativa ani, devine posibil datorita trecerii planetei Mercur prin dreptul discului Soarelui.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )