Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negustorul de sclavi (3) Cine este acest Gheorma?

Adevărul Adevărul,
Negustorul de sclavi (3) Cine este acest Gheorma?

Numele lui Gheorma este intr-adevar unul foarte frecvent in Balcani, iar la noi, cu precadere, in sudul tarii. Tocmai de aceea, in Arhondologia Moldovei, a lui Const. Sion, nu apare mentionat. continuă pe Adevărul

Alina Ceusan, insarcinata in 6 luni. Cine este tatal copilului.

Insarcinata in 6 luni, Alina Ceusan le-a dezvaluit urmaritorilor ei de pe retelele de socializare faptul ca va deveni curand mamica printr-un filmulet extrem de emotionant.

NYT: Cum se incheie pandemiile Pentru cine se incheie si cine decide acest lucru?

Pandemiile au doua tipuri de sfarsit, unul pe plan medical, iar altul la nivel social, explica istorici consultati de cotidianul The New York Times in contextul crizei generate de coronavirus, avertizand ca epidemia de teama este la fel de periculoasa ca virusul, scrie Mediafax. Cand se va incheia pandemia de Covid-19? Si cum? Potrivit istoricilor, pandemiile au de obicei doua tipuri de sfarsit: cel medical, produs cand incidenta bolii si rata deceselor scad, si social, cand se disipeaza epidemia de teama generata de boala, noteaza editorialistul Gina Kolata, intr-un articol publicat in cotidianul The New York Times sub titlul Cum se incheie pandemiile O epidemie se poate incheia in mai multe moduri, spun istoricii. Dar pentru cine se incheie si cine decide?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )