Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin . continuă pe Playtech

NELU TATARU: UE a contractat 30 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca, in perspectiva aparitiei pe piata a unui vaccin impotriva COVID-19, probabil la inceputul anului viitor, Uniunea Europeana a contractat 30 de milioane de doze, intr-o prima transa, iar Romania, raportat la numarul de locuitori, are asigurat 4% dintre acestea.

Nelu Tataru: Romania va primi la inceputul lunii ianuarie peste un milion de doze de vaccin pentru COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti seara, ca Romania va beneficia la inceputul lunii ianuarie de primele doze de vaccin pentru noul coronavirus, respectiv peste un milion. Nelu.

EXCLUSIV Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat ce presupune ventilatia mecanica invaziva, dar si cate paturi sunt in sectiile ATI pentru bolnavii de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru a explicat in aceasta seara ce presupune ventilatia invaziva in cazul unui pacient bolnav de COVID-19. Totodata, el a detaliat si cate, dintre persoanele testate pozitiv cu.

Anuntul noptii despre starea Romaniei vine acum de la Nelu Tataru. Numar alarmant dupa deschiderea scolilor, cinematografelor si restaurantelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat luni, ce se poate intampla, in conditiile in care se redeschid restaurantele in interior, cinematografele, teatrele si scolile daca se respecta regulile. Anuntul lui Nelu Tataru despre starea Romaniei intrebat daca autoritatile vor putea face fata unui numar mare de imbolnaviri,dupa redeschiderea restaurantelor, scolilor, teatrelor si cinematografelor, Nelu tataru .

Nelu Tataru, despre redeschiderea restaurantelor si cinematografelor: Vor fi deschise in localitatile unde rata de transmitere este sub 1,5

Luni, 31 august, Nelu Tataru a vorbit despre redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor, din data de 1 septembrie. Redeschiderea restarantelor in spatii inchise va fi permisa, de la data de 1.

Nelu Tataru, despre noul an scolar: Sunt aceleasi precautii - Distantare, dezinfectie, portul mastii. Daca aplicam regulile, vom putea acoperi riscul de cazuri noi de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca distantarea sociala, purtarea mastii si dezinfectia raman regulile de aur si in scoli. Acesta a precizat ca vom putea face fata unei eventuale.

Nelu Tataru, despre noul an scolar: Distantare, dezinfectie, portul mastii Nu va mai exista declaratia pe propria raspundere pentru parinti Fiecare va avea responsabilitatea triajului observational (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca distantarea sociala, purtarea mastii si dezinfectia raman regulile de aur si in scoli. Acesta a precizat ca vom putea face fata unei eventuale.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri odata cu redeschiderea restaurantelor si a scolilor: Noi avem o evaluare care merge pana in 1.500 de cazuri, in conditiile in care se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a explicat ce se va intampla in cazul in care Romania s-ar putea confrunta cu o crestere a numarului de imbolnaviri de COVID-19, odata cu reluarea cursurilor in scoli, da.

Rata de imunizare in Romania e de aproape 4%, arata cele mai noi date. Nelu Tataru sustine ca procentul e mic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, miercuri, despre noile date privind rata de imunizare in Romania. Analizele Directiilor de Sanatate Publica si ale Institutului National de Sanatate Publica.

NELU TATARU: Daca respectam regulile, va fi o crestere usoara, asumabila, a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in conditiile in care se vor respecta in continuare regulile de protectie sanitara impuse de autoritati, in sezonul de toamna care urmeaza - marcat de inceperea scolii, revenirea din concedii si alegerile locale - in Romania se va inregistra doar o crestere usoara, asumabila a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus, adaugand ca in caz contrar vor aparea focare de COVID-19 si transmitere accentuata in comunitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )