Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

B1 B1,
Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile. continuă pe B1

NELU TATARU, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat printr-un comunicat de presa ca dupa 5 ani de la tragedia din Colectiv, situatia in ceea ce priveste tratamentul pacientilor cu arsuri grave s-a schimbat prea lent.

Ministrul Sanatatii, la 5 ani de la tragedia din Colectiv: Avem tot 23 de paturi destinate pentru acesti pacienti

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca, la cinci ani de la tragedia de la Colectiv, lucrurile pentru tratarea marelui ars in sistemul sanitar s-au schimbat, dar mult prea lent. Avem tot 23 de paturi destinate pentru acesti pacienti si suntem nevoiti sa cerem ajutor in clinicile din afara tarii atunci cand capacitatea de tratare este depasita, arata ministrul Sanatatii.

CAZANCIUC, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Sper sa fi invatat ceva, ca popor

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, si-a exprimat speranta ca s-a invatat ceva din tragedia celor care si-au pierdut viata in incendiul din urma cu cinci ani de la Clubul Colectiv, relateaza Agerpres.

Nelu Tataru, la 5 ani de la Colectiv: Lucrurile pentru tratarea marelui ars s-au schimbat, dar mult prea lent

Lucrurile pentru tratarea marelui ars in sistemul sanitar din Romania s-au schimbat, dar mult prea lent, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in ziua in care se implinesc 5 ani de la tragedia din clubul Colectiv.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca nu se impune amanarea alegerilor parlamentare din decembrie, deoarece momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Acesta a.

NELU TATARU: Avem pentru Terapie Intensiva 1.200 de paturi, cu extensie pana la 1.500

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca la Terapie Intensiva sunt la nivel national, pentru pacientii cu COVID-19, 1. 200 de paturi cu extensie pana la 1.

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

Nelu Tataru: Avem peste 400 de focare de coronavirus Sunt 1.200 de paturi ATI pentru pacientii COVID-19, cu extensie pana la 1.500 Orice act medical e asigurat de CNAS, inclusiv pentru cei neasigurati (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, joi, ca pe teritoriul Romaniei exista 400 de focare de coronavirus, care sunt gestionate de autoritatile sanitare conform procedurilor. El a mai precizat ca avem.

Nelu Tataru: Avem la Terapie Intensiva 1.200 paturi pentru bolnavii Covid-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca in acest moment exista 1. 200 paturi disponibile in sectii.

Nelu Tataru: Avem 3-4 saptamani grele, in care incercam sa limitam cresterea numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este prezent joi, 29 octombrie, la Constanta unde inspecteaza unitatile medicale in care sunt tratati bolnavii de COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )