Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nelu Tataru, avertisment ingrijorator despre situatia reala din Romania: in jur de 150 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt conectati la ventilatoare

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, avertisment ingrijorator despre situatia reala din Romania: in jur de 150 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt conectati la ventilatoare

Ministrul Sanatatii a declarat ieri despre situatia pacientilor cu COVID-19 din spitale. Numarul persoanelor infectate nu a atins limita maxima pe care spitalele o pot primi, insa Nelu Tataru avertizeaza ca nu trebuie fortat acest numar. Care este situatia pacientilor de la Terapie Intensiva Din pacate, un numar tot mai mare de oameni ajunge in . continuă pe Playtech

Ministrul Bogdan Aurescu, despre situatia incadescenta din Belarus: Oprirea violentelor si inceperea dialogului politic, singura cale inainte

Romania indeamna Belarusul sa analizeze pe deplin daca sunt sau nurespectate drepturile fundamentale ale omului pe teritoriul sau, a subliniat Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, care s-a aratat .

Situatia bolnavilor din Romania, detaliata de Tataru: ce se intampla cu inceperea scolii

Dincolo de statisticile care ne sunt servite zilnic in jurul orei 13, Nelu Tataru a detaliat aseara gravitatea celor care au ajuns sa fie internati in Romania cu coronavirus. Numarul.

NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare.

Nelu Tataru, apel la personalul medical: Acest popor isi pune speranta in noi. Stiu ca traim oboseala, stiu ca traim uneori toata dezamagirea sau frustrarea

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face un apel la cadrele medicale care se lupta de luni intregi cu epidemia de coronavirus. Tataru le cere acestora sa mai reziste putin in conditiile in care Romania.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara,ca in jur de 150 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 sunt conectati la aparatele de ventilatie.

Nelu Tataru face acuzatii grave: Nu s-a procedat nici normal, nici legal!

Nelu Tataru, a comentat, marti, cazul fetei care a mers la mare, desi avea simptome de COVID-19, iar apoi a fost preluata cu ambulanta de tatal ei - angajat al Serviciului de Ambulanta Vaslui. Ministrul Sanatatii de declarat ca nu s-a procedat nici normal, nici legal.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare, relateaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti, ca propunerea sa este de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Luni, premierul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita neanuntata la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui: Totul dupa ce un angajat si-a adus fiica infectata cu coronavirus de pe litoral, cu o autospeciala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut, duminica, o vizita neanuntata la Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui. Totul dupa ce zilele trecute, un ambulantier a mers pe litoral cu o autospeciala.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la Serviciul de Ambulanta Vaslui. Nelu Tataru, nevoit sa sune la interfon

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat duminica dimineata o vizita inopinata la Serviciul de Ambulanta al Judetului SAJ) Vaslui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )