Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nelu Tataru, despre revenirea elevilor in salile de clasa: Strategia este: testam elev simptomatic si vaccinam profesori Raman valabile purtarea mastii si regulile sanitare (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, despre revenirea elevilor in salile de clasa: Strategia este: testam elev simptomatic si vaccinam profesori Raman valabile purtarea mastii si regulile sanitare (VIDEO)

Luni seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, fostul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru a discutat despre redeschiderea scolilor, vaccinarea profesorilor si testarea rapida a elevilor, la aparitia. continuă pe B1

Nelu Tataru: in 15 mai, la primele masuri de relaxare, au fost si primele implicari politice. Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum platim acel pret Ce spune despre activitatea lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, in prezent deputat PNL, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre implicari politice in gestionarea pandemiei de coronavirus, dupa data.

Nelu Tataru: Problema vaccinarii este veche in Romania Faptul ca avem un procent de 55% care doresc sa se imunizeze anunta un pronostic imbucurator (VIDEO)

Fostul ministru al Sanatatii, a discutat luni seara, in platoul B1 TV, despre vaccinarea romanilor impotriva noului coronavirus. Nelu Tataru a clarificat detalii cu privire la campania de vaccinare, gandita.

Florin Citu, despre testarea elevilor: Vor fi situatii exceptionale cand vor fi aceste teste (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a vorbit, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, despre testarea elevilor cu simptome. Acesta a precizat ca vor fi situatii exceptionale c.

Citu, despre testarea elevilor: Vor fi situatii exceptionale cand vor fi aceste teste. Nu trebuie sa vina lumea cu formularul completat la scoala

Premierul Florin Citu a declarat, despre testarea elevilor cu simptome de COVID-19, ca vor fi situatii exceptionale cand acestea vor fi facute si ca nu va fi lumea testata din prima zi de scoala. Seful Executivului a precizat ca nu trebuie sa vina parintii cu formularul de consimtamant completat la unitatea de invatamant.

Sorin Cimpeanu, clarificari dupa revenirea elevilor la scola: Daca parintele doreste, poate completa formularul anticipat Testarea tuturor elevilor este gratuita

Testarea elevilor in scoli este gratuita si se va realiza doar cu acordul parintilor, dupa cum a precizat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a tinut sa clarifice anumite aspecte cu privire la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )