Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, despre structura modulara de la Spitalul Elias: Poate fi functionala, mai ramane sa detasam personalul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nelu Tataru, despre structura modulara de la Spitalul Elias: Poate fi functionala, mai ramane sa detasam personalul

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca structura modulara de la Spitalul Elias poate fi functionala de maine si ca ramane sa fie detasat personalul medical. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru, despre evolutia pandemiei: Nu vad un motiv sa nu putem organiza alegerile si, ce e mai important, sa nu inceapa un an scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca acum nu considera necesara amanarea alegerilor locale sau a inceperii anului scolar. Ministrul spune ca atat alegerile, cat si scoala s-ar putea derula cu precautii si reguli, insa a mentionat ca totul va depinde de contextul epidemiologic din acel moment.

Nelu Tataru, despre cum a ajuns Romania ciuma Europei in pandemia de COVID. Traim un moment dificil

Romania trece printr-un moment dificil din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus si am ajuns ciuma Europei, pentru ca la noi nu se respecta reguli minime de igiena sau se instiga la nerespectarea lor, a declarat ministrul Sanatatii.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Se poate ajunge la carantinarea unei zone, cand acolo sunt confirmate trei cazuri noi de COVID-19 la 1.000 de locuitori

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca se poate ajunge la carantinarea unei zone, atunci cand acolo apar trei cazuri noi de COVID-19 la 1. 000 de locuitori. Potrivit bilantului prezentatluni de.

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

Nelu Tataru, previziune sumbra: Vom avea doua saptamani grele. Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea cazurilor COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia, marti, ca ne asteapta doua saptamani grele din punct de vedere al cazurilor de coronavirus, explicand ca suntem intr-un moment de crestere progresiva.

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri.

Nelu Tataru ii raspunde lui Mihai Gadea: cand vom ajunge la acea stare de urgenta!

Nelu Tataru a intervenit printr-o convorbire telefonica in emisiunea Sinteza Zilei de joi, unde a vorbit despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri de coronavirus din ultima vreme.

Tataru, despre momentul carantinarii unor zone: cand sunt trei cazuri de COVID-19 la mia de locuitori

Nelu Tataru a afirmat, despre posibilitatea carantinarii anumitor zone, ca este facuta o evaluare a mai multor focare si localitati si, in functie de anumiti parametrii, ar putea fi luata decizia carantinarii zonei, a cartierului respectiv sau chiar a localitatii. Ministrul Sanatatii a explicat ca parametrii ar fi 3 cazuri de infectare la mia de locuitori.

Mesajul dur al lui Nelu Tataru. Suntem ciuma Europei!

Nelu Tataru vine cu un mesaj extrem de dureros pentru romani, dupa ce Romania si-a batut reordul de persoane infectate de pe teritoriu. Ministrul Sanatatii este extrem de dezamagit de noile vesti. Nelu Tataru, mesaj dur: Suntem ciuma Europei! Radiografia Romaniei din cadrul crizei sanitare arata mai rau pe zi ce trece. Grupul de Comunicare .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )