Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nelu Tataru: Nu exista un blocaj la ATI. Romania asteapta sosirea a 1 milion de teste

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Nu exista un blocaj la ATI. Romania asteapta sosirea a 1 milion de teste

Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca nu exista un blocaj in sectiile de terapie intensiva si ca a fost un an de modernizare fortata in spitale. Ministrul Sanatatii a anuntat, de asemenea, ca asteptam sosirea in tara a unui milion de teste. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru: Romania ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID pe zi Raed Arafat: 368 de localitati au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Romania are chiar de joi capacitatea de a prelucra 50. 000 de teste COVID-19 pe zi. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a informat ca, la acest moment,.

Nelu Tataru: Avem peste 400 de focare de coronavirus Sunt 1.200 de paturi ATI pentru pacientii COVID-19, cu extensie pana la 1.500 Orice act medical e asigurat de CNAS, inclusiv pentru cei neasigurati (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, joi, ca pe teritoriul Romaniei exista 400 de focare de coronavirus, care sunt gestionate de autoritatile sanitare conform procedurilor. El a mai precizat ca avem.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: in Suceava capacitatea ATI pentru COVID poate creste cu 20 de paturi la SJU si 5 la Radauti

In judetul Suceava capacitatea in sectorul ATI pentru noul coronavirus poate creste cu 20 de paturi la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Suceava si cu alte 5 paturi la Spitalul Municipal Radauti, iar 5.

Nelu Tataru: Am plecat in martie cu 740 de paturi COVID, suntem la 1.250 si mergem spre 1.500

Nelu Tataru, a declarat, duminica, ca in prezent in Romania exista 1. 250 de paturi la Terapie Intensiva dedicate pacientilor COVID, iar numarul acestora continua sa creasca. Ministrul Sanatatii a explic.

Nelu Tataru, despre intoarcerea romanilor din strainatate, de Sarbatori: Daca vin pentru mai mult timp intra in carantina, cu posibilitatea ca in cea de-a 8 zi sa faca acel test (VIDEO)

In timpul vizitei la Constanta de joi, ministrul Sanatatii a fost intrebat si daca exista posibilitatea ca Romania sa fie in lockdown de Craciun si Revelion, dar si in ce conditii cetatenii din.

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

Nelu Tataru: Avem la Terapie Intensiva 1.200 paturi pentru bolnavii Covid-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca in acest moment exista 1. 200 paturi disponibile in sectii.

Nelu Tataru: in masura in care primul vaccin anti-COVID va fi gata, acela va fi si la noi. Avem speranta pentru sfarsitul anului sau inceputul anului viitor (VIDEO)

Ministrul Satatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca exista sperante ca pana la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor sa fie disponibil un vaccin impotriva noului coronavirus. in masura in.

Nelu Tataru: Romania ar putea crea o rezerva de Remdesivir pentru sase luni, odata cu rectificarea bugetara

Nelu Tataru, ministrulSanatatii a declarat, vineri, ca autoritatile din Romania ar putea sacreeze o rezervade Remdesivir pentru sase luni, dupa rectificarea bugetara. Medicamentul s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )