Libnet.ro
UNICEF

11:01

Nelu Tataru, invitatie neasteptata pentru cetatenii care nu cred in COVID-19: Sa mearga impreuna cu mine sa auda bolnavii strigand durerea

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, invitatie neasteptata pentru cetatenii care nu cred in COVID-19: Sa mearga impreuna cu mine sa auda bolnavii strigand durerea

Dupa ce Romania a atins un nou record de infectari cu COVID-19, autoritatile au iesit in fata cetatenilor pentru a oferi informatii de ultima ora. Ministrul Sanatatii dezvaluie cate paturi mai sunt disponibile in acest moment, dar totodata ii roaga pe oameni sa fie prudenti si sa respecte restrictiile. Pentru cei care nu cred in . continuă pe Playtech

Carantina obligatorie pentru cetatenii care vin in Romania din 49 tari

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor pentru care se aplica masur.

NELU TATARU: Suntem pe un trend ascendent

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si secretarul de stat Raed Arafat sustin, luni seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la finalul reuniunii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU). Nelu Tataru a anuntat ca pentru cetatenii care vin din tari cu indice mai ridicat de infectare cu noul coronavirus decat al tarii noastre se impun o serie de reguli.

Medic celebru, mesaj transant pentru persoanele care nu cred in COVID-19, dar se imbolnavesc: Sa nu mai vina la spital

Sistemul sanitar din Romania se afla pe culmile disperarii, dupa ce zi dupa zi se stabilesc noi recorduri negative de imbolnaviri cu COVID-19. in ciuda mesajelor disperate transmise de autoritati si medici, cetatenii par sa ia in deradere toate restrictiile si sa vocifereze atunci cand vine vorba de respectarea unor masuri de protectie. Pentru toate .

Nelu Tataru a dat cartile pe fata. in ce situatie ne aflam, cu adevarat, in acest moment

Nelu Tataru vine cu detalii despre situatia in care se afla Romania. Ministrul Sanatatii face anuntul crucial in plina criza. Ce spune oficialul despre starea natiunii si despre viitorul acesteia in contextul pandemic? Nelu Tataru, despre starea natiunii in contextul pandemic Ministrul Sanatatii vine cu un anunt crucial in aceasta etapa a crizei sanitare. Romania .

NELU TATARU DESPREA TRATAREA COVID-19: Folosim tot ce se foloseste la nivel mondial

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a detaliat intr-un interviu pentru Digi24 ce fel de tratamente se folosesc in cazul bolnavilor de COVID din Romania, aratand ca tot ce se foloseste pe plan mondial se foloseste si in Romania, inclusiv Remdesivirul sau hidroxiclorochina. Conform ministrului Sanatatii, de la inceputul lui iulie pana acum s-au administrat 11. 829 de doze de Remdesivir, in depozite sunt inca 4. 000 de doze.

Nelu Tataru, anuntul care le da fiori romanilor. Ce se va intampla in Romania cand se vor inregistra 3000 de cazuri de COVID-19

Noul coronavirus a luat cu asalt toata lumea, iar Romania se afla printre tarile cu cea mai mare incidenta a deceselor. in cursul zilei de ieri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record de pacienti la Terapie Intensiva, dar si un record al deceselor, 73 la numar. in urma bilantului nefericit, Nelu Tataru .

NELU TATARU: in acest moment sunt locuri la ATI, dar sunt capacitati maxime care pot fi atinse

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, intrebat daca sunt suficiente locuri in prezent la terapie intensiva in Bucuresti, ca in acest moment sunt locuri, insa ar putea fi atinsa capacitatea maxima, de aceea trebuie reanalizata situatia privind terapie intensiva, terapie intermediara si terapie acuta, scrie News.

Nelu Tataru: Unii dintre noi nu au realizat ca portul unei masti poate sa ne aduca o stare de liniste si nu in situatia de a purta masca unui aparat de respirat Noi reguli impuse de autoritati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni seara la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii copiilor: Exista o serie de boli infectioase pentru care exista solutii eficiente de prevenire. Este important sa le utilizam pentru a asigura sanatatea copiilor nostri

Ministrul Sanatatii a cerut parintilor sa colaboreze cu medicii de familie pentru a accelera vaccinarea copiilor prin Programul national de vaccinare. Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: De la inceputul lunii iulie s-au administrat 11.829 de doze de Remdesivir, in depozite sunt inca 4.000 de doze

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, ca de la inceputul lui iulie pana acum s-au administrat 11. 829 de doze de Remdesivir pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, iar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )