Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Romania s-a inscris in sistemul european pentru vaccinul impotriva COVID-19

B1 B1,
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Romania s-a inscris in sistemul european pentru vaccinul impotriva COVID-19

Romania a fost inscrisa in sistemul european pentru vaccinul impotriva COVID-19, anunta Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a precizat ca, miercuri, va avea discutii si cu reprezentatul firmei. continuă pe B1

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Transmiterea comunitara a COVID-19 s-a accentuat in Romania in ultimele zile, dar nu intr-un mod exponential. E nevoie de prelungirea starii de alerta

Transmiterea comunitara a COVID-19 s-a accentuat in Romania in ultimele zile, dar nu intr-un mod exponential, sustine Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a explicat ca este de asteptat ca bilantul.

Nelu Tataru: Decretata sau nu, Romania traverseaza o stare de alerta Cum a comentat ministrul Sanatatii acuzatiile lui Marcel Ciolacu (PSD) privind manipularea bilantului oficial

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania traverseaza o stare de alerta, fie ca aceasta este decretata formal sau nu, avand in vedere ca inca exista transmitere comunitara de COVID-19 pe.

Nelu Tataru anunta ca Romania s-a inscris in sistemul european pentru vaccinul anti-COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat intr-un interviu la Digi24 ca in urma unor discutii de marti Romania s-a inscris in sistemul european pentru vaccinul pentru COVID-19.

Ministrul Sanatatii, anunt major in privinta vaccinului anti-Covid: Vrem sa avem si noi prioritate

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca a inscris Romania in sistemul european pentru vaccinul anti-Covid.

Nelu Tataru: Astazi ne-am inscris in sistemul european pentru vaccinul impotriva Covid-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca Romania s-a inscris in sistemul european pentru vaccinul anti-Covid. Vrem sa avem prioritate si vrem sa avem acces la tot tratamentul care concura la vindecarea infectiei COVID, a declarat Tataru.

Nelu Tataru: Numarul de cazuri va creste. Ce spune ministrul despre un nou val de masuri de relaxare

Daca Parlamentul nu va vota prelugirea starii de alerta, atunci parghiile autoritatilor sanitare vor fi limitate, este avertismentul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care spune ca, dupa aprobarea celul de-al treilea val de masuri de relaxare este de asteptat ca numarul cazurilor de COVID-19 cu transmitere comunitara sa creasca.

PSD a depus motiune simpla impotriva lui Nelu Tataru: Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre

PSD a depus, miercuri, o noua motiune simpla impotriva unui ministru al Guvernului Orban, de aceasta data fiind vizat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Motiunea se intituleaza Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, Nelu Tataru fiind acuzat de tunuri, vanzari de masca fara bon si numiri controversate ale unor oameni in Consiliile de Administratie de la Unifarm sau Antibiotice Iasi.

NELU TATARU: Va creste in urmatoarea perioada numarul de cazuri, sper ca nu exponential

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se asteapta la o crestere a numarului de cazuri de infectare cu coronavirus si ca in acest moment in judetul Brasov este o transmitere comunitara.

Ministrul Sanatatii, cu ochii pe cresterea numarului de cazuri COVID. Unde si cand ar putea fi reinstituite restrictii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, daca vor fi respectate regulile de igiena si masurile de precautie, cresterea cazurilor de infectie cu noul coronavirus va fi mica, dupa relaxarea anumitor activitati. Pe de alta parte, Nelu Tataru spune ca ar putea fi reintroduse masuri restrictive in zonele in care apar focare.

CORONAVIRUS |Ce reguli trebuie respectate in mall-uri, sali de pariuri sportive sau locatii pentru jocuri de noroc. Nelu Tataru a semnat documentul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat Ordinul care cuprinde masurile care trebuie repectate in mall-uri, salile de pariuri sportive si in locatiile in care se desfasoara activitatea de jocuri de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )