Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nelu Tataru: Nimeni nu este pregatit sa faca experimente cu copiii si cu profesorii

B1 B1,
Nelu Tataru: Nimeni nu este pregatit sa faca experimente cu copiii si cu profesorii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nimeni nu este pregatit sa faca experimente cu copiii si cu profesorii si a indemnat la respectarea regulilor pentru prevenirea raspandirii pandemiei de. continuă pe B1

Tataru: Nimeni nu este pregatit sa faca experimente cu copiii si cu profesorii; sunt niste reguli, trebuie sa le mentinem

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a indemnat luni seara, la Digi 24, la respectarea in scoli a regulilor privind purtarea mastii, distantarea si folosirea dezinfectantului si a accentuat ca renuntarea la acestea ar implica experimente pe care Guvernul Romaniei nu isi permite sa le faca.

Nelu Tataru: Nu facem experimente. Masca, distantarea, dezinfectantul raman obligatorii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca membrii Guvernului Orban nu-si permit s.

Nelu Tataru: Profesorii care au comorbiditati pot opta sa predea online

Nelu Tataru a afirmat ca vor fi trei tipuri de adeverinte necesare in functie de prezenta sau nu a unei patologii, la inceperea anului scolar. Ministrul Sanatatii a explicat ca in acest moment, trebuie doar recomandarea pentru cei cu comorbiditati, cu boli cronice, pentru copiii care au acasa apartinatori si vor sa faca invatamant online, pentru profesori care au comorbiditati si vor sa predea online.

Nelu Tataru: Luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc. Scoala era imperios sa inceapa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat, luni seara, prima zi de scoala si a afirmat ca, asa cum anuntat anterior, luna septembrie este o luna de incercare, o luna de foc, referindu-se inclusiv la deschiderea anului scolar si la alegerile care urmeaza. Ministrul afirma ca, in cea mai mare parte, normele au fost respectate in interiorul scolilor, chiar daca pana sa se ajunga in clase au fost momente de aglomeratie.

Nelu Tataru: Pentru mine este cel mai important moment de la inceputul pandemiei

Inceperea anului scolar 2020-2021 reprezinta o mare provocare pentru parinti, elevi si profesori, dar si pentru autoritati. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut precizari pe marginea acestui.

Nelu Tataru a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala. Marea teama a ministrului

Luni seara, ministrul Nelu Tataru a comentat modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala. Acesta a remarcat aglomeratia din fata scolilor si a spus ca spera ca situatia sa fie caracteristica primei zile de scoala. Ministrul Sanatatii a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus ca .

Stare de alerta pentru romani de luni, in toata tara. Nelu Tataru a stabilit regulile

Noul an scolar incepe, iar autoritatile se asteapta la o explozie de cazuri noi, in plina stare de alerta, drept pentru care au fost stabilite noi reguli, valabile de luni si transmise de ministrul Nelu Tataru. Stare de alerta de luni. Ministrul Nelu Tataru: Anul scolar 2020-2021 incepe cu daca si cu parca, spun elevii .

Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania! Toti doctorii fac misto de el acum

Nelu Tataru, actualul Ministrul al Sanatatii, se afla intr-un moment dificil de imagine. Totul a plecat de la informatiile aparute in presa, referitoare la una din angajatele ministerului. Majoritatea Medicilor din Romania l-au cam luat in ras. Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania Romania anului 2020 nu s-a debarasat de angajarile unor .

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

Reactia ministrului Nelu Tataru dupa ce a vazut aglomeratia din fata scolilor

Nelu Tataru, a comentat, luni seara, modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala in Romania. Ministrul sanatatii a remarcat aglomeratia care a existat in fata scolilor si a precizat ca spera ca situatia sa fi fost caracteristica doar primei zile de scoala.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )