Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID - spitale modulare noi sau pentru a amenaja un corp pavilionar pe care il are separat

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID - spitale modulare noi sau pentru a amenaja un corp pavilionar pe care il are separat

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro. Practic, solutia propusa de ministrul Sanatatii ar face ca spitalele sa nu mai fie inchise pentru pacientii non-COVID, iar problema crizei de locuri ar fi si ea rezolvata. continuă pe Hotnews

NELU TATARU: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat azi Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, vestea asteptata de milioane de romani. Ce se intampla cu persoanele asimptomatice dupa modificarea legii carantinei

Nelu Tataru a anuntat ieri seara detaliile referitoare la modificarii legii carantinei. Astfel, ministrul Sanatatii a precizat ca fiecare persoana asimptomatica, infectata cu COVID-19, va fi internata in spital si in termen de maximum 48 de ore aceasta va fi evaluata de catre medici, decizand daca necesita internare sau izolare la domiciliu. Legea carantinei, modificata .

NELU TATARU: Pentru moment, nu se iau in calcul nici amanarea anului scolar, nici amanarea alegerilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, la Botosani, ca autoritatile centrale nu iau in calcul, in momentul de fata, nici amanarea inceperii noului an scolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, anunta Agerpres.

NELU TATARU: inca suntem pe o ascensiune usoara a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca Romania inca se afla pe o ascensiune usoara a infectarilor cu noul coronavirus, pe fondul relaxarilor si nerespectarii regulilor.

Revine Starea de Urgenta in Romania? Anuntul clar al lui Nelu Tataru

Revine sau nu Starea de Urgenta in Romania? Ce anunta Nelu Tataru si la ce ar trebui sa se astepte romanii pentru viitorul apropiat? Revine Starea de Urgenta in Romania? Ultimele saptamani arata ca Romania se afla mai rau decat ar fi preconizat specialistii. Cifrele in dreptul numarului persoanelor infectate cu coronavirus cresc neincetat zi .

Nelu Tataru s-a imbogatit in 2020. Ce a facut sotia ministrului

Chiar si pe vreme de pandemie, cand majoritatea romanilor strang bine punga cu economii, Nelu Tataru da lovitura! Ministrul Sanatatii a excelat in perioada fiscala incheiata anterior. Potrivit ultimei declaratii de avere, depusa de oficial in luna aprilie, farmacia sotiei ministrului Tataru, Rodica, i-a adus familiei, in anul precedent, peste 70. 000 de euro. Mai multe .

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea numarului de noi imbolnaviri: Adoptarea unor masuri mai grave depinde de numarul cazurilor de la terapie intensiva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reiterat, joi, ca nu se pune problema revenirii la instituirea starii de urgenta. Totusi, Tataru nu exclude luarea unor masuri mai grave, daca numarul de noi.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: in acest moment, nu discutam de amanarea nici a scolii, nici a alegerilor locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, intr-o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, ca, in acest moment, Guvernul nu are in vedere amanarea incepereii.

Nelu Tataru: in acest moment, nu discutam de amanarea nici a scolii, nici a alegerilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile centrale nu iau in calcul, in momentul de fata, nici amanarea inceperii noului an scolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, relateaza Agerpres. El a precizat ca scenariile luate in calcul impreuna cu Ministerul Educatiei prevad inceperea anului scolar pe 15 septembrie.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre recordul de noi cazuri de COVID-19: inca suntem pe o ascensiune usoara. Avem si un numar mai mare de teste, este normal sa avem si un numar mai mare de confirmari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri, ziua in care Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noulcoronavirus, ca tara noastra se afla pe o ascensiune usoara a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )