Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nelu Tataru: Renuntam la avizele epidemiologice pentru inceputul noului an scolar

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Renuntam la avizele epidemiologice pentru inceputul noului an scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nu mai este nevoie de avizele epidemiologice eliberate de medicii de familie la inceputul acestui an scolar. continuă pe Antena3

Romanii din diaspora trimit cu 25% mai multi bani in tara pentru inceputul noului an scolar

Numarul de transferuri de bani, precum si a valorii acestora intre romanii din diaspora si cei din tara a crescut cu 25% datorita inceperii noului an scolar, arata o statistica a TransferGo, compania de transferuri online internationale rapide de bani.

Ministrul Sanatatii revine: Avizele epidemiologice se vor cere doar pentru cei de la inceputul ciclului de invatamant. Pot fi eliberate si in prima saptamana de scoala

Avizele epidemiologice vor fi necesare, la inceputul anului scolar, doar pentru cei aflati la inceputul unui ciclu de invatamant, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de News. ro. De asemenea, vor avea nevoie de adeverinte medicale si copiii care au boli cronice, iar aceste documente vor putea fi eliberate si in prima saptamana de scoala, spune Tataru. Reamintim ca medicii de familie au atras atentia ca, in plina pandemie, aproape 3 milioane de elevi si parintii lor ar urma sa treaca prin cabinete intr-un timp foarte scurt, pentru obtinerea acestor avize - in cazul in care ar fi obligatorii pentru toti elevii, asa cum au transmis initial reprezentantii Ministerului Sanatatii, inclusiv ministrul Nelu Tataru.

NELU TATARU: Adeverinta de revenire in colectivitate se va prezenta si pe parcursul primei saptamani de scoala

Adeverinta de revenire in colectivitate care se elibereaza la inceputul fiecarui ciclu de studiu se va prezenta si pe parcursul primei saptamani de scoala, pentru a da posibilitatea medicilor de familie sa poata consulta si evalua toti copiii, a declarat astazi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

NELU TATARU: Am cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, la Pitesti, ca le-a cerut managerilor spitalelor suport sa reanalizeze situatia in contextul reducerii numarului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID, conform Agerpres.

NELU TATARU: Luna septembrie pentru noi este una de mare provocare si de mare preocupare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, marti, ca dupa lunile care au trecut de la debutul crizei sanitare in sistemul medical se simte oboseala si suprasolicitarea. Tataru a avertizat ca luna septembrie este una de mare provocare si de mare preocupare, avand in vedere relaxarea unor masuri, campania electorala si alegerile, dar si deschiderea anului scolar.

NELU TATARU: Sper ca in 8-10 luni sa putem prezenta Parlamentului o lege a reformei in sanatate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca isi mentine parerea conform careia 80 la suta dintre managerii unitatilor sanitare nu corespund, el acuzand politizarea conducerilor in spitale si Directiile de Sanatate Publica. in acest context, Nelu Tataru isi exprima speranta ca in urmatoarele opt sau zece luni Guvernul va putea propune Parlamentului o noua lege a Sanatatii.

Cand scad cazurile de COVID-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: E o luna grea!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avertizat ca urmeaza o luna grea in ceea ce priveste pandemia de COVID-19, dar, din fericire, numarul cazurilor de infectare cu noul virus va intra pe o panta descendenta de la jumatatea lui octombrie. Pentru mai multe detalii, cititi-ne in continuare. Pandemia la zi. Cand scad cazurile de COVID-19 Oficialul .

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am cerut managerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru pacientii non-COVID

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat joi, la Ploiesti, ca le-a cerutmanagerilor de spitale suport sa reanalizeze situatia si sa pregateasca un scenariu pentru bolnavii cu patologie non-COVID,.

Nelu Tataru: Propunerea Ministerului Sanatatii este de prelungire a starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca traversam o luna grea in ceea ce priveste situatia epidemiologica, pentru ca incepe scoala si avem si alegeri, iar recomandarea sa este de a se prelungi.

NELU TATARU: incurajez construirea unui spital municipal de urgenta la Pitesti

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta ca incurajeaza constructia unui spital municipal de urgenta la Pitesti, considerand ca o astfel de unitate medicala este necesara, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )