Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nelu Tataru scenariu soc: Putem avea din nou carantina - De ce depinde tot

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru scenariu soc: Putem avea din nou carantina - De ce depinde tot

Nelu Tataru a vorbit despre o posibila carantinare totala a Romaniei in luna octombrie. Reporterii l-au intrebat pe Ministrul Sanatatii daca 2. 000 de cazuri pe zi este o previziune sumbra pentru luna octombrie. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre Euthyrox in Romania: Din informatiile noastre, sunt cantitatile necesare Distribuitorii prefera sa mearga in tari unde sunt preturi mai mari

Ministrul Sanatatii a explicat in cursul zilei de marti, 22 septembrie, in timpul unei conferinte de presa la Alba Iulia ce de persista discontinuitatea in aprovizionarea farmaciilor cu Euthyrox. Nelu Tataru.

Plecat in campanie cu candidatii PNL, Nelu Tataru explica ce se va intampla din octombrie cu pandemia de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, luni, care ar fi conditia ca pandemia de coronavirus sa intre pe o panta descendenta in urmatoarele saptamani.

Nelu Tataru: Eu nu ma astept la un lockdown, ci ma astept ca lumea sa respecte regulile si precautiile. Daca nu le respectam, putem avea tot felul de scenarii (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a lansat un nou apel catre populatie privind respectarea regulilor de protectie sanitara. Daca le incalcam, spune el, putem avea tot felul de scenarii. De la.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre examenul de rezidentiat din acest an: Vom avea un numar mai mare de locuri pentru specializari deficitare

Anul acesta vor fi scoase la concursul de rezidentiat mai multe locuri pentru specializarile deficitare, cele care au fost solicitate mai mult de la inceputul pandemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut,.

NELU TATARU: Speram ca din a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Piatra-Neamt, ca se asteapta ca din a doua jumatate a lunii octombrie Romania sa intre pe o panta descendenta a numarului de cazuri de COVID-19.

Va intra din nou Romania in carantina? Ministrul Sanatatii: Avem in evaluare orice scenariu. Tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca depinde de romani daca dupa alegeri va fi nevoie sau nu de o noua perioada de carantina.

Nelu Tataru: Cred ca tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus marti ca depinde de romani daca va fi instituita din nou sau nu carantina.

Nelu Tataru: Cred ca tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru,a declarat marti, intrebat de jurnalisti daca dupa alegerile locale ar putea fi instituita o noua perioada de carantina,ca acest lucru tine doar denoi. Rata.

Nelu Tataru: Tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti, intrebat de jurnalisti daca dupa alegerile local.

Anuntul momentului. Nelu Tataru, lovitura crunta pentru Romania. Cand va fi introdusa carantina

Vesti proaste pentru romani. Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre posibilitatea ca Romania sa intre din nou in carantina. Acesta a subliniat ca, desi numarul cazurilor de COVID-19 a fost mai mic ieri, numarul pacientilor din sectia de Terapie Intensiva a crescut semnificativ, un motiv real de ingrijorare. Ce le transmite .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )