Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nelu Tataru: De la schimbarea ministrului Sanatatii, nu a mai fost niciun control al Inspectiei sanitare de stat in sectiile de Terapie Intensiva Orice ministru are discutii cu directiile din subordine (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: De la schimbarea ministrului Sanatatii, nu a mai fost niciun control al Inspectiei sanitare de stat in sectiile de Terapie Intensiva Orice ministru are discutii cu directiile din subordine (VIDEO)

Nelu Tataru, fostul ministru al Sanatatii, a explicat ca dupa tragedia de la Piatra Neamt autoritatile au efectuat verificari in sectiile de Terapie Intensiva din tara, iar Inspectia sanitara de stat a . continuă pe B1

PSD cere schimbarea ministrului Sanatatii: Alesii social-democrati s-au prezentat in Parlament cu pancarte negre cu mesajul Voiculescu Demisia (VIDEO)

Reprezentantii opozitiei au organizat un protest, luni, in Parlament. Social-democratii cer demisia Ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in contextul tragediei de la Institutul Matei Bals. in urma.

NELU TATARU: OUG care permite spitalelor sa faca reparatii cu fonduri europene se afla in continuare la Guvern

Deputatul PNL Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, a declarat astazi ca o ordonanta de urgenta care prevede posibilitatea ca spitalele sa faca reparatii cu fonduri europene a fost elaborata in mandatul sau, dupa tragedia de la Piatra Neamt, si se afla in continuare la Guvern.

Cum arata OUG-ul pe care Nelu Tataru sustine ca l-a lasat la Ministerul Sanatatii dupa tragedia de la Piatra Neamt. Reactia lui Vlad Voiculescu DOCUMENT

Adevarul. ro prezinta Ordonanta de Urgenta pe care fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru sustine ca a elaborat-o in urma tragediei de la Piatra Neamt, document pe care actualul ministru, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu l-a vazut nimeni din minister. Ordonanta lasata de Tataru viza extinderea, reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de gaze medicale pentru sectiile de anestezie si terapie intensiva, prin intermediul fondurilor europene.

Nelu Tataru: Dupa tragedia de la Piatra Neamt, s-a facut un raport cu privire la situatia din spitale. Cum se apara Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru spune ca, dupa incendiul de la Piatra Neamt, a fost elaborata o ordonanta de urgenta care prevede posibilitatea ca spitalele sa faca reparatii cu fonduri europene, dar ca proiectul de act normativ este in continuare la guvern.

Nelu Tataru, despre cum putea evita Vlad Voiculescu tragedia de la Bals: Avea la dispozitie o Ordonanta de Urgenta

Tragedia de la Institutul Matei Bals scindeaza coalitia de guvernare. Fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru spune ca guvernul Citu avea pregatita Ordonanta care viza accesarea de fonduri europene pentru reparatii in spitale insa aceasta a fost uitata.

PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Parlamentarii PSD au venit la plen cu pancarte negre: Voiculescu demisia

Social-democratii au anuntat, luni, in plen depunera motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Deputatii si senatorii PSD i-au cerut demisia ministrului Sanatatii, purtand pancarte negre cu acest mesaj in Parlament. Social-democratii au defilat cu pancartele prin fata presedintelui PNL, Ludovic Orban, care sustinea o declaratie de presa.

PSD ANUNTA Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, ieri, ca social-democratii vor depune, saptamana viitoare, o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca respectiva motiune va fi depusa la Camera Deputatilor lunea viitoare si, in functie de evenimente, aceeasi motiune poate fi depusa si la Senat.

Marcel Ciolacu: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Partidul Social Democrat va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a reiterat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii. PSD va depune saptamana.

CIOLACU: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca social-democratii vor depune, saptamana viitoare, o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Firea, atac dur la adresa ministrului Sanatatii: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general! Sunteti cinic si incompetent

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac fara precedent la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, numindu-l cinic si incompetent, dar apeland si la jigniri la adresa acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )